1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Giresun Bulancak’ta Maskeli Soygun! Kuyumcu ve Taksi Şoförü Zor Anlar Yaşadı

Giresun Bulancak’ta Maskeli Soygun! Kuyumcu ve Taksi Şoförü Zor Anlar Yaşadı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Giresun’un Bulancak ilçesinde bulunan H.G.’ye ait ‘Gündoğdu’ isimli kuyumcu dükkanı, dün saat 11.00 sıralarında silahlı ve maskeli iki kişi tarafından soyuldu. Soygun sırasında maskeli iki şüpheli, iş yerinde bulunanları etkisiz hale getirerek bir miktar altını çantalarına doldurdu. Ardından çevreye rastgele ateş eden şüpheliler, gasp ettikleri taksiyle kaçtı. Olayın ihbar edilmesi üzerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Şüpheliler olan S.T. ve S.C., çaldıkları altınlarla birlikte yakalandı. Aynı zamanda olay yerinde yapılan incelemede, kuyumcu dükkanı önündeki seyyar simitçinin cam tezgahına kurşun isabet ettiği belirlendi ve E.B. de şüphelilere yardım ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı.

Soygun anları, güvenlik kamerası ve cep telefonu görüntülerine yansıdı. Cep telefonu görüntülerinde, çalışanların ve çevredeki vatandaşların şüphelileri kovaladığı, bir esnafın gasp edilen taksinin lastiğine bıçak sapladığı ve kuyumcu dükkanı sahibinin bir çantayı kurtardığı anlar görülüyor. Güvenlik kamerası görüntülerinde ise maskeli şüphelilerin silahla rastgele ateş açtığı, çalışanın kendini korumaya aldığı ve hırsızların altınları çantaya doldurduğu görülüyor.

Çaldıkları 4,5 kilo altınla yakalanan şüpheliler, soygun öncesi gasp ettikleri taksinin sürücüsü Rıfkı Yavuz’u darp edip bagaja kilitlediği ortaya çıktı. Yaralanan sürücü, hastanede tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, olayın ardından ilçeye giderek kuyumcu esnafı ve taksiciyi ziyaret etti. Esnafların sıkıntılarını dinleyen Vali Serdengeçti, Bulancak halkının huzur ve güvenliği için gerekli tedbirlerin alınacağını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Giresun Bulancak’ta Maskeli Soygun! Kuyumcu ve Taksi Şoförü Zor Anlar Yaşadı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin