1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Girlevik Şelalesi, Hafta Sonu Turist Akınına Uğradı!

Girlevik Şelalesi, Hafta Sonu Turist Akınına Uğradı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erzincan’ın Kalecik köyü sınırlarında bulunan Girlevik Şelalesi, 9 ayrı kaynak suyunun birleşmesiyle oluşmuştur. 40 metreden akan buz gibi suyu ve doğal güzelliğiyle dikkat çeken şelale, özellikle hafta sonları yoğun ilgi görüyor. Üniversite öğrencileri ve yerli turistlerin uğrak noktası haline gelen Girlevik Şelalesi, ziyaretçilerine farklı mevsimlerde çeşitli güzellikler sunuyor. Kış aylarında sarkıtların oluşmasıyla büyüleyici bir manzara oluşturan şelale, yaz aylarında da görsel bir şölen sunuyor.

Muhteşem doğa manzarasıyla görsel şölen sunan Girlevik Şelalesi, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline gelmiştir. Turistler, öz çekim yaparak şelalenin tadını çıkarırken, yürüyüş yaparak ve piknik yaparak vakitlerini en güzel şekilde değerlendiriyorlar. İstanbul’dan gelen Hasan Kızıl, şelalenin doğallığı ve serinliği nedeniyle her ziyaretinde uğradıklarını ve ailece piknik yaptıklarını belirtiyor. Doğal yapısını koruyan Girlevik Şelalesi, ziyaretçilere huzurlu bir ortam sunarak şehir stresinden uzaklaşma imkanı sağlıyor.

Özellikle kente gelen üniversite öğrencileri ve doğayla baş başa kalmak isteyenlerin tercih ettiği Girlevik Şelalesi, yılın her mevsiminde ziyaretçilerini ağırlıyor. Şehrin sakinleri ve çevre illerden gelen misafirlerin keyifli vakit geçirdiği şelale, doğal güzellikleri ve serin suyuyla dinlendirici bir atmosfer sunuyor. Editoryal müdahalede bulunulmayan Erzincan Haberleri, Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanmış ve otomatik olarak servis edilmiştir.

Erzincan’da bulunan Girlevik Şelalesi, doğal yapısı ve serin sularıyla ziyaretçilerine huzurlu bir ortam sunmaktadır. Kent merkezine 35 kilometre uzaklıkta yer alan şelale, özellikle hafta sonları yoğun ilgi görüyor. Şelalenin 40 metrelik yüksekliğinden akan buz gibi suyu, ziyaretçileri büyüleyen bir manzara oluşturuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Girlevik Şelalesi, Hafta Sonu Turist Akınına Uğradı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin