1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Gırtlak Kanseri Tedavisi Gören Halit Bayşu Canlı Canlı Mezara Gömüldü

Gırtlak Kanseri Tedavisi Gören Halit Bayşu Canlı Canlı Mezara Gömüldü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatih’te, gırtlak kanseri tedavisi gören ve dün sabah saatlerinde özel bir hastanede hayatını kaybeden Halit Bayşu için cenaze işlemleri başlatıldı. Bayşu’nun naaşı, cenaze namazının kılınması için Ayvansaray’daki Hacı İlyas Yatağan Camii’ne getirildi. Ancak tabuttan gelen sesler üzerine sağlık ekibi olay yerine çağrıldı ve Bayşu, ambulansla hastaneye götürüldü.

Hastanede yapılan incelemeler sonucunda Bayşu’nun hayatını kaybettiği tespit edildi. Bugün kılınan cenaze namazının ardından Bayşu, Eyüpsultan Mezarlığı’na defnedildi.

Bayşu’nun kızı, babasının tabuta vurarak sesler çıkardığını ve yaşadığını söyledi. Yaşadığını iddia etmesine rağmen kimsenin kendisine inanmadığını belirten kız, olay yerinde yaşadığı şoku anlattı. Bayşu’nun oğlu Yiğit Bayşu ise babasının yaşadığına dair cep telefonuyla görüntü kaydı yaptıklarını ve ambulansta gereken müdahalenin yapıldığını ifade etti. Bu durumu gören ambulans ekibinin de şaşırdığını belirten Yiğit Bayşu, bu acı tecrübenin kendileri için ibretlik olduğunu dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gırtlak Kanseri Tedavisi Gören Halit Bayşu Canlı Canlı Mezara Gömüldü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin