1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Gizemli Ölüm: Korhan Berzeg’in Kemikleri Bulundu

Gizemli Ölüm: Korhan Berzeg’in Kemikleri Bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emekli olduktan sonra İstanbul Büyükada’da yaşamaya başlayan bir dönem Asya Direktörü olarak Dünya Bankası’nda çalışan biri olan kişi, 2023 yılının Mayıs ayında, İngiliz eşi ile birlikte memleketi olan bir ilçeye tatile gitti. Özel eğitim alan köpeğiyle yürüyüşe çıkan ancak geri dönmediği için kayıp ilan edilen bu kişi için 312 gün sonra yeni bir gelişme yaşandı. Yazlık evin olduğu mahallenin uzağında bulunan dere kenarında kimliği, kredi kartı, kıyafetleri ve kemik parçaları bulundu.

Olay yerinde yapılan incelemede, kişinin adının bulunduğu cüzdan, banka kartları, sürücü belgesi ve kimlik kartı bulundu. Bunun yanı sıra parçalanmış halde bazı para birimleri, araç anahtarı ve muhtelif anahtarlar da bulundu. Bulunan eşyalar incelenmek üzere toplandı.

İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilen kemik parçalarının kişiye ait olduğu sonucuna varıldı. Yapılan DNA testi sonucunda ölen kişinin kimliğinin belirlendiği ve kemik parçalarının kişiye ait olduğu ortaya çıktı. Ancak ölüm nedeni belirlenemedi ve raporun hazırlanmasının ardından aileye teslim edileceği bildirildi.

Ölüm nedeni belirlenemeyen kişiyle ilgili soruşturma devam edecek. Jandarmanın bölgede araştırmalarını sürdüreceği ve tüm ihbarları değerlendireceği belirtildi. Kişinin kemiklerinin doğup büyüdüğü mahalleye toprağa verilmesi planlanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gizemli Ölüm: Korhan Berzeg’in Kemikleri Bulundu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin