1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Güçlü Aile Yapısına Karşı LGBT Propagandasına Fırsat Verilmiyor – İşte Detaylar!

Güçlü Aile Yapısına Karşı LGBT Propagandasına Fırsat Verilmiyor – İşte Detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şişli’de bir otelde düzenlenen basın toplantısında Büyük Aile Platformu Genel Başkanı Serdar Eryılmaz, LGBT propagandası ve dayatmalarının toplumu tehdit ettiğini belirterek, ailelerin Saraçhane’deki Fatih Anıt Parkı’nda toplanarak Beyazıt Meydanı’na yürüyeceklerini açıkladı. Ayrıca, LGBT propagandasının yasaklanması ve toplumsal cinsiyet eşitliği kavramlarının mevzuattan çıkarılması için 150 bin imza toplandığını ve bu taleplerin Türkiye Büyük Millet Meclisine sunulduğunu ifade etti. Eryılmaz, aile yapısının önemine vurgu yaparak, küresel odakların güçlü aile yapılarını tahrip etmeye çalıştığını öne sürdü.

Eryılmaz, Paris’te düzenlenecek olan 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları açılış seremonisinde LGBT dayatmalarının uluslararası platformlara taşındığını belirterek, kadın sporcuların bu duruma isyan ettiğini dile getirdi. Ayrıca, dünya genelindeki düşük doğum oranlarının insanlığın geleceği için bir tehdit oluşturduğunu, Türkiye’nin bu konuda 45’inci sırada olduğunu ve doğum oranlarının 2,1’in altında olduğunu ifade etti. Ayrıca, İsrail’in yüksek doğum oranlarına rağmen Filistin’deki aileleri nasıl yok ettiğini vurgulayarak, dünya genelinde ailenin korunması amacıyla bir “Dünya Aile Ajansı” oluşturulması önerisinde bulundu.

15 Eylül’de düzenlenecek olan “Büyük Aile Buluşması ve Sessiz Yürüyüş” etkinliğinin dijital platformlarda yürütülen LGBT propagandasına karşı bir tepki olduğunu belirten Eryılmaz, LGBT propagandasına karşı duran uzmanların mesleki unvanlarının ellerinden alınmaması ve çocukların bu propagandalara maruz kalmaması için mücadele ettiklerini ifade etti. Toplantıya, Uluslararası Genç Derneği Başkanı Yahya Uyar, TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci, TGB İstanbul İl Sekreteri Yakup Büray Yılmaz ve Dünya ÇAKOP’tan Zülal Nebat Uras da katıldı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ise tüm İstanbulluları Büyük Aile Platformu’nun düzenleyeceği “Büyük Aile Buluşması”na katılmaya davet etti. Kabaktepe, küresel dayatmalara karşı seslerini yükseltmeye ve mücadele etmeye kararlı olduklarını belirtirken, etkinliğin 15 Eylül’de saat 14.00’te Saraçhane Fatih Anıt Parkı’nda gerçekleşeceğini duyurdu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Güçlü Aile Yapısına Karşı LGBT Propagandasına Fırsat Verilmiyor – İşte Detaylar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin