1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Güllü Çolak’ın sırrı çözüldü: Kıyma makinesinde çektirmişler

Güllü Çolak’ın sırrı çözüldü: Kıyma makinesinde çektirmişler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahramanmaraş’ta yaşayan 33 yaşındaki bir kadın olan Güllü Çolak, 2 ay önce kayboldu. Eşi olduğunu iddia eden ve 2 aydır Güllü’ye ulaşamadığını söyleyen Mehmet adlı bir kişi, durumu Müge Anlı’ya bildirdi.

Mehmet ve Güllü arasındaki resmi evlilik olmadığı ortaya çıkarken, bugünkü programda Müge Anlı, Güllü’nün yaşamında pek çok sırrın gün yüzüne çıktığını belirtti. Güllü’nün kaç tane çocuğu olduğu bile net değildi. Güllü, programa katılan eski eşi Murat Bey’in de bulunduğunu ve durumun karmaşık olduğunu ifade etti.

Güllü, programa bağlanarak Mehmet’ten şiddet gördüğü için ailesine sığındığını anlattı. Ayrıca Mehmet’in kendisinden sonra başka evli kadınları da kandırıp paralarını aldığını ve onların da yuvalarını yıktığını dile getirdi.

Programa katılan Güllü’nün akrabası Ahmet, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ahmet, Güllü’nün dolandırma işinde bulunduğunu iddia etti ve geçmişte yaşanan korkunç bir olayı anlattı.

Akraba, bir adamın öldürüldüğü ve kemikleri ile etleri kıyma makinesinden geçirilerek lavaboya atıldığı bilgisini paylaştı. Bu olayın Güllü’nün kızlarından birinin eski kocası ile ilişkili olduğunu düşündüğünü belirtti.

Mehmet, bu iddiayla ilgili olarak, 2011 yılında yaşanan bir olayı hatırladığını ve bu konuda detaylı bilgiye sahip olmadığını ifade etti. Programda yaşanan gerginlikler artarken, cinayetin halanın işlediği iddia edildi.

Programa katılan Güllü’nün yeğeni Murat, yaşanan olayları detaylı bir şekilde anlattı ve aile içindeki gizemli ilişkilere ışık tuttu. Müge Anlı’nın programı, şaşırtıcı itiraflar ve çözüme kavuşmayan gizemlerle doluydu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Güllü Çolak’ın sırrı çözüldü: Kıyma makinesinde çektirmişler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin