1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Güzelbahçe Belediyesi’nde Toplu Sözleşme Töreni: Zafer Sokakta Kazanılır!

Güzelbahçe Belediyesi’nde Toplu Sözleşme Töreni: Zafer Sokakta Kazanılır!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’de Güzelbahçe Belediyesi ile memur sendikası Tüm-Bel-Sen ve işçi sendikası Belediye İş arasında toplu sözleşme imzalandı. Törene, Belediye Başkanı Mustafa Günay, Tüm-Bel-Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Nihat Filiz, Belediye İş Sendikası 4 Nolu Şube Başkanı Ayhan Doğan, belediye meclis üyeleri, eski Belediye Başkanı Ertan Avkıran ve belediye çalışanları katıldı.

Başkan Günay, törende yaptığı konuşmada, işçi ve emekçilerle daha iyi sözleşmelere imza atacaklarını belirtti ve “Bu aile benim için çok kıymetli. Yağmurda, sıcakta, soğukta hep birlikte çalışıyoruz. Arkadaşlar, hak verilmez alınır. Zafer sokakta kazanılır. Sizler de bunu yapıyorsunuz; her yerde emeğiniz var. Bu ekip Güzelbahçe için ter döküyor, çalışıyor. Helal olsun aldığınız her kuruş” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Memet Eren, tüm meclis üyeleri adına konuşarak, “Bu büyük aile bugün birlik ve beraberlik içinde toplu sözleşmeyi imzaladı. CHP olarak emeği esas alıyoruz. Başkanımızı bu anlayışla hareket ettiği için kutluyor, tüm işçilere hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Tüm-Bel-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Nihat Filiz ise ülkedeki kriz ve yoksulluğa dikkat çekerek, “Kadınlarımız şiddet ve cinayetle, çocuklarımız ise tacizle karşı karşıya. Güzelbahçe’de ise barış içinde çalışan işçilerimiz var. Bugün burada bu ortamı sağlayan Başkanımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Belediye İş Sendikası 4 Nolu Şube Başkanı Ayhan Doğan ise ülkedeki adalet eksikliğine vurgu yaparak, “Adalet ve hukuk olmadığı sürece, sözleşmenin anlamı kalmıyor. Herkes aş ve geçim derdinde. Mustafa Günay gibi başkanlar sayesinde ülke düze çıkacak. Tüm işçi ve memur arkadaşlarımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Tören sonunda Başkan Günay ve sendika temsilcileri, işçi ve memurlara çiçek takdim etti. Ayrıca, aile fotoğrafı çekilerek, vatandaşlara lokma, kavurma ve pilav ikram edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Güzelbahçe Belediyesi’nde Toplu Sözleşme Töreni: Zafer Sokakta Kazanılır!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin