1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. GÜZELLİK MERKEZİ ZİNCİRİNİN SAHİBİ DOLANDIRICILIKLA SUÇLANIYOR: SEVİM ALAN TEPKİ VERDİ!

GÜZELLİK MERKEZİ ZİNCİRİNİN SAHİBİ DOLANDIRICILIKLA SUÇLANIYOR: SEVİM ALAN TEPKİ VERDİ!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Azerbaycanlı çiftin iddialarının ardından güzellik merkezi zinciri sahibi Sevim Alan sessizliğini bozarak avukatı aracılığıyla yanıt verdi. Bu çiftin kimlikleri ise Saadat Mehdiyeva ve Sevdimali Mehdiyev olarak belirtilirken, ilk şikayetçi olanın Alan olduğu vurgulandı. Alan’ın çifte karşı kara para aklama suçlamasıyla şikayet ettiği ve şikayet dilekçesinde çiftin gayrimeşru işleri nedeniyle darp edildiği iddiasının yer aldığı belirtildi. Dubai’den gelen çiftin yüklü miktarda kredi kartlarıyla işlem yapmak istemesinin şüphe uyandırdığı da eklenen detaylar arasında yer aldı.

Azerbaycanlı çiftin diğer iddiaları arasında, Sevim Alan’ın şubelerinden haksız yere çıkarıldıkları ve haklarının gasp edildiği yer alıyordu. Alan, bu iddiaları reddederek şubeler için ödemeler ve yapılan ortaklık ödemeleri konusunda bilgi verdi. Fesih bedeli için 50 bin dolar ödendiğini belirten Alan, alacak-verecek ilişkisinin sona erdiğini ifade etti.

Azerbaycanlı çiftin iddialarının bir diğer bölümünde ise Sevim Alan’ın ürünlerinin sahte ve merdivenaltı üretim olduğu iddiası yer alıyordu. Alan, bu iddiaları da yalanlayarak ürünlerinin güvenlik kontrollerinden geçtiğini ve UTS kayıtları altına alındığını açıkladı. “Mavi bidon” olayına ilişkin de bilgi veren Alan, bu iddiaların eski çalışanlar tarafından çıkarıldığını ve iftira amacı taşıdığını belirtti.

Sevim Alan, çiftin kendisine bağlı kişileri yanlış şekilde aktardığını ifade ederek, bu kişilerin çoğunun çalışanlar ya da şube sahipleri olduğunu belirtti. Alan, Ayrıca, Azerbaycanlı çiftin kendisiyle bağlantılı isimleri de çarpıttığını ve bu kişilerin suçlu olmadığını belirtti.

Son olarak, Alan açıklamasında kendisini ve markasını karalamak isteyen bir kampanya yürütüldüğünü belirterek hukuki süreç başlatacağını duyurdu. Avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada tüm ürünlerinin 2020 yılından itibaren UTS kayıtlarını ve Sağlık Bakanlığı tarafından tutulan tutanakları paylaşacaklarını belirtti. Sevim Alan, bu sürecin karalanmak istendiğini ve gerçekleri açığa çıkarmak için adımlar atacaklarını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
GÜZELLİK MERKEZİ ZİNCİRİNİN SAHİBİ DOLANDIRICILIKLA SUÇLANIYOR: SEVİM ALAN TEPKİ VERDİ!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin