1. Haberler
  2. Spor
  3. Hakan Çalhanoğlu’nun Galatasaray ve Süper Lig açıklamalarına cevabı!

Hakan Çalhanoğlu’nun Galatasaray ve Süper Lig açıklamalarına cevabı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hakan Çalhanoğlu, CBS Sports Golazo’ya verdiği röportajda, “Kendimi Galatasaray’da oynarken hayal etmiyorum” sözleri nedeniyle tepki aldı. Bu tepkilerin ardından Çalhanoğlu, sarı-kırmızılı formayla olan çocukluk fotoğrafının da yer aldığı bir açıklama yaparak konuya açıklık getirdi.

Milli futbolcu, yaptığı açıklamada, sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirterek dil farklılığından kaynaklandığını düşündüğünü ifade etti. Her zaman şeffaf ve dürüstlüğü prensip edindiğini belirten Çalhanoğlu, yanlış anlaşılmaları önlemek adına açıklama yapma gereği duyduğunu söyledi. Kendisinin herhangi bir kulübe saygısızlık yapmadığını vurgulayan futbolcu, açıklamalarının bir kulüp özelinde değil, ülke futbolunun gelişmesi temennisine yönelik olduğunu açıkladı.

Ülkemiz futbolunda yaşanan olumsuzlukların marka değerini etkilediğini ve bu durumun sadece kendimize zarar verdiğini belirten Çalhanoğlu, ülke futbolunda bir araya gelinerek seviyenin yükseltilmesi gerektiğini dile getirdi. Eğer futbol seviyesi yükseltilirse, Türkiye’nin dünyadaki en iyi futbolcuların dahi genç yaşlarda burada oynamak isteyeceğini ifade etti.

Çalhanoğlu, ülkenin potansiyelinin Avrupa’nın en iyi takımlarıyla rekabet edebilecek düzeyde olduğunu belirterek, bu hedefe ulaşmanın önemine vurgu yaptı. Türkiye’nin futbol kalitesini yükseltmek için bir araya gelerek karar alması gerektiğini savunan Çalhanoğlu, sözlerinin ülke futbolunun gelişimine yönelik bir temenni olduğunu dile getirdi.

Sonuç olarak, Hakan Çalhanoğlu’nun Galatasaray ve Süper Lig’e yönelik sözleri üzerine yaptığı açıklamada, temennisinin ülke futbolunun gelişimi ve marka değerinin yükseltilmesi olduğunu öne sürdü. Ülke futbolunun yükseltilmesi için herkesin bir araya gelerek ortak kararlar alması gerektiğini belirten Çalhanoğlu, sözlerinin yanlış anlaşıldığını ve asıl amacının futbolun gelişimi olduğunu vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hakan Çalhanoğlu’nun Galatasaray ve Süper Lig açıklamalarına cevabı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin