1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Haliç Köprüsü’nde Trafik Yoğunluğu Devam Ediyor

Haliç Köprüsü’nde Trafik Yoğunluğu Devam Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, D-100 kara yolundaki Haliç Köprüsü’nde bulunan metrobüs yolunda asfalt yenileme çalışması için geçtiğimiz gece başlattığı çalışma nedeniyle bölgede trafik yoğunluğu oluşmaya devam ediyor.

Haliç Köprüsü’nün metrobüs yoluna bitişik orta köprüdeki iki şerit trafiğe kapatıldı ve trafik yan yoldaki iki şeritten yönlendirilmeye çalışılıyor. Bu durum, sürücüleri yan yollara ve alternatif güzergahlara yönlendiriyor.

D-100 kara yolunda Kadıköy istikametinde Zeytinburnu ile Cevizlibağ arasında trafik yoğunluğu yaşanmaya devam ediyor. Cevizlibağ, Edirnekapı ve Haliç Köprüsü arasındaki yolda araçlar zorlukla ilerlerken, Haliç Köprüsü’nü geçtikten sonra trafik biraz rahatlıyor.

Çalışma nedeniyle Balat’a inen yollar ile Edirnekapı’dan köprüye bağlanan yan yollarda yoğunluk yaşanıyor.

Sosyal medyada tepkilerini dile getiren bazı vatandaşlar, normal günlerde bile trafik yoğunluğunun yaşandığı Haliç Köprüsü’nde gece saatlerinde yapılan bu çalışmaların araç sıkışıklığını artırdığını belirtti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Haliç’teki orta köprünün Kadıköy istikametinin trafiğe kapatılacağı duyuruldu. Asfalt yenileme çalışması 3 Temmuz’da saat 23.00’ten itibaren başladı ve 8 Temmuz saat 05.00’e kadar tamamlanması planlanıyor.

Çalışma süresince D-100 kara yolu Haliç orta köprüsünün Kadıköy istikametinin trafiğe kapalı olacak ve trafik sirkülasyonu yan yoldan sağlanacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Haliç Köprüsü’nde Trafik Yoğunluğu Devam Ediyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin