1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Hamile Kadın Hırsızın Şok Edici Taktiği!

Hamile Kadın Hırsızın Şok Edici Taktiği!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’da gerçekleşen bir hırsızlık olayında, 9 aylık hamile ve 22 yaşındaki E.B. isimli kadın hırsızın, geçmiş suç kayıtlarına rağmen 500 bin liralık ziynet eşyası çaldığı ortaya çıktı. Kadın hırsız, bebeğini dünyaya getirmesine kısa bir süre kala adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. E.B.’nin üçüncü çocuğunu bu ay dünyaya getireceği bilgisi de ulaşanlar arasındaydı.

Olay, Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi’nde meydana geldi. M.A.V.’a ait evden çalınan 500 bin TL değerindeki ziynet eşyalarının durumu polise bildirilmişti. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek suçluların E.B. ve E.U. olduğunu belirledi. E.B., Değirmenönü Mahallesi’nde polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

E.B.’nin hamile olduğu ve toplamda 3 çocuğu bulunduğu tespit edildi. İfadesi alınan kadın hırsız, adliyeye sevk edildikten sonra hamileliği sebebiyle adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Hırsızlık olaylarında, kadın hırsızların önce çocuk yaparak hırsızlık yapmaya devam ettikleri bilgisi de basında geniş yankı uyandırdı.

Hırsızlık olaylarında apartman dairelerini hedef alan kadın hırsızların, önce zilleri kullanarak kapıyı açtırdıkları ve ardından pvc kartlarla boş dairelere girdikleri belirlendi. Polis, vatandaşları tanımadıkları kişilere kapılarını açmamaları konusunda uyardı ve şüpheli durumlar karşısında hemen 112 hattını aramaları gerektiği konusunda bilgilendirdi.

Olayın Bursa’da yaşanması ve hırsızlık taktiğinin kadın hırsız tarafından gerçekleştirilmesi, insanları tedirgin etti. Sabıkalı bir hırsız olan E.B.’nin hamileliği sebebiyle serbest bırakılması büyük tepki çekerken, güvenlik önlemlerinin artırılması çağrıları yapıldı. Hırsızlık olaylarının artan bir trend haline gelmesi, polisin ve güvenlik güçlerinin daha dikkatli ve etkili bir şekilde çalışması gerektiğine işaret etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hamile Kadın Hırsızın Şok Edici Taktiği!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin