1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Hatay’da depremzedelerin konteynerine hırsız girdi!

Hatay’da depremzedelerin konteynerine hırsız girdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahramanmaraş merkezli depremler sonucunda Hatay’da binlerce bina yıkıldı ve birçok insan evsiz kaldı. Bu felaket olarak nitelendirilen depremler sonucunda hasar gören insanlar, şu anda konteynerlerde yaşamaktadırlar.

Hatay’ın Antakya ilçesinde bulunan Haraparası Mahallesi’nde Açıkgöz ailesi adına kurulan konteyner, hırsızların saldırısına uğradı. Hırsızlar, konteynerin kilitlerini kırarak içeri girdi ve çamaşır makinesi, televizyon, soğutucu ve diğer ev elektronik eşyaları ile buzdolabındaki yiyecekleri çaldı. Aile, hırsızların konteynere girdiğini fark edince durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Polis ekipleri de hırsızları yakalamak için bölgede çalışma başlattı.

Konteynere girerek eşyaları çalan hırsızları yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, Ahmet Küçük tarafından yapılan açıklamada, “Kız kardeşim 2 gün önce bize misafirliğe gelmişti. Dün gece hırsızlar içeri girmiş, buzdolabını boşaltmışlar. Etleri, yenilebilir her şeyi almışlar. Elektronik eşyaları ve diğer eşyaları çalmışlar. Polislerin incelemesinde parmak izleri bulundu. Bu depremzedelerin eşyaları dışında hırsızlık yapacak bir şey kalmamıştı, ama onlar da hedef aldılar” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hatay’da depremzedelerin konteynerine hırsız girdi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin