1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Hatay’da Minibüsle Tanker Çarpıştı: 8 Ölü, 11 Yaralı!

Hatay’da Minibüsle Tanker Çarpıştı: 8 Ölü, 11 Yaralı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaza sonucu minübüste bulunan 8 kişi hayatını kaybederken, 11 kişi ise yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazanın neden gerçekleştiği henüz belirlenemezken, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.

Kaza, İslahiye-Hatay kara yolunun Ağabey mevkisinde meydana geldi. Henüz kimlikleri tespit edilemeyen minibüs sürücüsü ile tanker sürücüsü arasında yaşanan çarpışma sonucu meydana gelen kazada, 8 kişi hayatını kaybetti. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirirken, bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelerek inceleme başlatan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı dileyerek, yaralıların en kısa sürede tedavi edilmesi için gerekli önlemleri aldıklarını belirtti.

Kaza sonucu hayatını kaybeden ve yaralanan kişilerin kimliklerinin tespit edilmesi için çalışmalar sürdürülürken, kazaya ilişkin detaylı bir soruşturma başlatıldı. Vali Çeber, kazanın ardından bölgede güvenlik önlemlerinin artırıldığını ve trafiğe kapatılan yolu açma çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Kaza sonrası olay yerine gelen yakınları ise acı haberi alarak sinir krizleri geçirdi.

Öte yandan, kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri otopsi için hastaneye kaldırıldı. Minibüs ve tankerdaki maddi hasarın tespit edilmesi için ekipler çalışmalarını sürdürürken, kazanın neden olduğu henüz belirlenemeyen bir sebepten kaynaklandığı belirtildi. Yaşanan bu acı kaza sonrası bölgede geniş çaplı bir soruşturma başlatılırken, kazada hayatını kaybedenlerin yakınları ise acı haberle yıkıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hatay’da Minibüsle Tanker Çarpıştı: 8 Ölü, 11 Yaralı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin