1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Hava Durumu: Bugün Yağışlı! 🔵☔

Hava Durumu: Bugün Yağışlı! 🔵☔

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre, yurdun kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu olduğu, İç Ege, Batı ve Orta Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Aksaray, Niğde ve Karaman çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; öğle saatlerinde Afyonkarahisar, Göller Yöresi, Çankırı çevreleri ile Ankara’nın kuzey, Konya’nın batı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması beklenirken, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın genellikle kuzeyli, öğle saatlerinde Akdeniz kıyıları ile doğu kesimlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara’nın güneybatısı, Kuzey Ege ve İç Anadolu’nun güneydoğusunda kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, hava durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Şen, günün en yüksek sıcaklıklarını da paylaşarak, bazı illerde beklenen hava durumunu sıraladı.

Günün en yüksek sıcaklıklarına göre;
Ankara: 33 derece, İstanbul: 33 derece, İzmir: 36 derece, Adana: 34 derece, Antalya: 32 derece, Samsun: 33 derece, Trabzon: 30 derece, Erzurum: 31 derece, Diyarbakır: 40 derece olarak öngörülmektedir.

Meteoroloji’nin 5 günlük tahmin haritası ise aşağıdaki gibidir: [Tweet entegrasyon hatalı olduğu için silindi]

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hava Durumu: Bugün Yağışlı! 🔵☔
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin