1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. “Hayalleri Vardı” – Parkta Silahlı Saldırıya Uğrayan Genç Hayatını Kaybetti

“Hayalleri Vardı” – Parkta Silahlı Saldırıya Uğrayan Genç Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Akşemsettin Mahallesi’nde bulunan Barış Manço Parkı’nda meydana geldi. İddialara göre, 2 arkadaş Muhammet Berat Baykuş (17) ile H.P. (16) parkta otururken Muhittin Can S. (17) belinden çıkardığı silahla ateş etti. Saldırgan Muhittin Can S. olay yerinden kaçtı. Sağlık ekipleri ağır yaralanan iki arkadaşı hastaneye kaldırdı. Muhammet Berat Baykuş hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken H.P.’nin tedavisi sürüyor. Şüpheli Muhittin Can S. tutuklandı.

“MUHAMMET’İN HAYALLERİ VARDI”

Muhammet’in annesi Evren Baykuş, “Oğlum boşu boşuna öldü. Şahsı tanımıyordu ve hiçbir sebep yokken öldürdü. O yazılım okuyordu ve hayalleri vardı. Adalet istiyorum. Benim oğlumun müebbet hapis almasını ve oradan çıkmamasını istiyorum. 17 yaşında bir çocuk silahı nereden buldu? Bunların araştırılmasını istiyorum. Muhammet aklı başında bir çocuktur.” dedi.

“BEN POLAT ALEMDAR’A ÖZENİYORUM”

Baba Remzi Baykuş, “Benim çocuğum vurulduğunda ben memleketteydim. Eşimi aradım ve olayı öğrendim. 17 yıllık ömrümü benden aldılar. Adalet istiyorum. Bu çocuğun silahı nereden bulduğunu merak ediyorum. Bizim ciğerimiz yanında başka bir ailenin ciğeri yanmasın inşallah. ‘Ben Polat Alemdar’a özeniyorum’ demiş. Ailesi de o gece taşınıp gitmiş.” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
“Hayalleri Vardı” – Parkta Silahlı Saldırıya Uğrayan Genç Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin