1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. “Hayasızca Hareketler” İddiasıyla Gözaltına Alınan Dilan Polat ve Sıla Doğu Adliyeye Sevk Edildi!

“Hayasızca Hareketler” İddiasıyla Gözaltına Alınan Dilan Polat ve Sıla Doğu Adliyeye Sevk Edildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu, Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu hakkında “hayasızca hareketler” gerekçesiyle soruşturma başlattı. Soruşturma, Beşiktaş’taki bir eğlence mekanında çekilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntüler nedeniyle başlatıldı. Resen başlatılan soruşturma sonucunda Polat ve Doğu’nun gözaltına alınmasına karar verildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan Dilan Polat ve Sıla Doğu, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. İki kardeş, Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne getirilerek savcılıkça ifadeleri alındı. Dilan Polat’ın eşi Engin Polat da avukatlarıyla birlikte adliyeye geldi. İfadelerinin ardından nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen Polat ve Doğu hakkında adli kontrol uygulanması istendi.

Dilan Polat, daha önce Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde “suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama”, “suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme” ve “Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun’a muhalefet” suçlarından yargılanmıştı. 19 Ağustos tarihinde tahliye edilen Dilan Polat, bu kez “hayasızca hareketler” iddiasıyla gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında Dilan Polat ve Sıla Doğu’nun durumu hakkında daha fazla detayın önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor. Polat ve Doğu’nun avukatları da müvekkillerinin masumiyetini savunarak adaletin yerini bulmasını bekliyor. Gözaltına alınan kardeşlerin bundan sonra alacakları kararlar ve dava süreci hakkında kamuoyuna daha fazla bilgi verilmesi bekleniyor.

Dilan Polat ve Sıla Doğu’nun tutuklanıp tutuklanmayacağına dair kararın mahkeme sürecinde alınacağı belirtilirken, avukatların da savunmalarını hazırlamak için gerekli sürecin başladığı açıklandı. İstanbul’un gündemine oturan bu olayla ilgili merak edilenlerin cevaplanması için ilerleyen günlerde daha detaylı bilgilerin paylaşılması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
“Hayasızca Hareketler” İddiasıyla Gözaltına Alınan Dilan Polat ve Sıla Doğu Adliyeye Sevk Edildi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin