1. Haberler
  2. Dünya Haberleri
  3. Hayvanat Bahçesinde İneğe Tecavüz Eden Sapık Yakalandı ve Sınır Dışı Edildi

Hayvanat Bahçesinde İneğe Tecavüz Eden Sapık Yakalandı ve Sınır Dışı Edildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hollanda’nın Enschede şehrinde bulunan Wooldrik Hayvanat Bahçesi’nde yaşanan olay dünya çapında büyük yankı uyandırdı. Laura isimli bir ineğe tecavüz eden Mehmet A., hayvanat bahçesi müdürü Erwin van Dam tarafından suçüstü yakalandı. Yaşanan bu mide bulandırıcı olayda, Laura’nın tuhaf davranışları hayvanat bahçesi yetkililerinin dikkatini çekti. Erwin, gizli kamera kullanarak Mehmet A.’nın tecavüz görüntülerini kaydetti.

29 Ocak’ta akşam saatlerinde gerçekleşen olayda, Mehmet A. hayvanat bahçesine girerek Laura’yı ahıra çekti ve burada hayvana tecavüz etti. Ancak Erwin’in kullandığı gizli kamera sayesinde şahsın suçüstü yakalanması sağlandı. Laura isimli ineğe defalarca tecavüz eden 59 yaşındaki Mehmet A.’nın Hollanda’da oturma izni olmadığı ortaya çıktı. Bu durum üzerine yetkililer Mehmet A.’yı ülkeden sınır dışı etti.

Hayvanat bahçesi müdürü Erwin van Dam, yaşanan olay karşısında büyük şaşkınlık yaşadığını belirtti. Sapık şahsın cezadan kurtulmasına anlam veremediğini ifade eden Erwin, durumu “rezalet” olarak nitelendirdi. Laura’nın da duyguları olduğunu ve insanların yanında stresli ve temkinli davrandığını vurguladı. Hayvanat bahçesinde yaşanan bu tür olayların kabul edilemez olduğunu belirterek, toplumda büyük bir infiale sebep olacağını dile getirdi.

Yaşanan bu olay, Hollanda’da hayvanlara karşı işlenen cinsel suçlara karşı daha sıkı yasal düzenlemelerin yapılmasını gündeme getirdi. Toplumda büyük tepki çeken bu sapkın davranışların önlenmesi adına yetkililerin daha dikkatli ve sıkı tedbirler alması gerektiği vurgulandı. Özellikle kaçak olarak ülkede yaşayan bireylerin hayvanlara karşı işledikleri suçların hızla ortaya çıkarılması ve gerekli cezaların verilmesi gerektiği konusunda hemfikir olundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hayvanat Bahçesinde İneğe Tecavüz Eden Sapık Yakalandı ve Sınır Dışı Edildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin