1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: “İstifa Etmedim, Yolumuz Doğru!”

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: “İstifa Etmedim, Yolumuz Doğru!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, istifa iddialarıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Bakan Şimşek, istifa etmediğini vurgulayarak ekonomi yönetiminin bir ekip ruhuyla çalıştığını belirtti. Büyük ve zor bir sorumluluğun farkında olduklarını ifade eden Bakan Şimşek, her gün daha iyiye ulaşma gayreti içinde olduklarını aktardı. Ekonomik istikrar ve reform programının başarılı bir şekilde ilerlediğini ve hedeflenen sonuçların alınmaya başlandığını söyledi.

Cari açığın daraldığını, Merkez Bankası rezervlerinin iyileştiğini, Kısa Vadeli Dış Borç Stoku’ndan çıkışın devam ettiğini, Emeklilik Sigortası Fonu ve depremin bütçe üzerindeki etkilerini çözecek adımlar atılarak bütçe dengesinin iyileştirildiğini belirten Bakan Şimşek, en önemlisi olarak enflasyonda belirgin ve kalıcı bir düşüş başladığını aktardı. Ayrıca, Sayın Cumhurbaşkanı’nın desteğini her zaman hissettiklerini ve milletin refahını kalıcı olarak artırmayı hedeflediklerini vurguladı. Misyonlarının sadece millete hizmet etmek olduğunu belirten Bakan Şimşek, uydurma hikayelerle ekonomi ve piyasaların etkilenmesine izin vermeyeceklerini ifade etti.

Uydurma iddialara rağmen doğru yolda olduklarını gösterdiklerini dile getiren Bakan Şimşek, ekonomi ve piyasaların etkilenmesine izin verilmeyeceğini vurguladı. Hala bu tür dedikoduları yaymaya devam edenlerin iyi niyetli olamayacağını belirten Bakan Şimşek, kamuoyunu aldatmamaları konusunda uyardı. Bakan Şimşek, bu tür söylentilere itibar edilmemesi gerektiğini ve ekonomik hedeflere ulaşmak için kararlılıkla çalışacaklarını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: “İstifa Etmedim, Yolumuz Doğru!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin