1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda Vergi Başmüfettişliğine Yeni Atama!

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda Vergi Başmüfettişliğine Yeni Atama!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Resmi Gazete’de yer alan son kararlara göre Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda Vergi Başmüfettişliği pozisyonuna Yalçın Gemici atandı. Aynı şekilde Milli Eğitim Bakanlığı’nda Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Behçet Bakır atanırken Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda açık bulunan Başmüfettişliklere Hüseyin Gökçe, Emrah Yıldırım, Ulaş Kırlı, Çağrı Büyük, Nesimi Üstün, Baybara Yemliha, Ferhat Mişe, Yağmur Venüs Toprak Öztürk ve Onur Bayrak getirildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nda da bir değişiklik yaşandı ve Personel Genel Müdürü Adem Dinç görevden alındı. Onun yerine Genel Müdür Yardımcısı Seyfullah Arslantürk atandı. Ayrıca Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğü’nde de bir atama gerçekleşti ve aynı zamanda yine görevden alınan Adem Dinç’in yerine Seyfullah Arslantürk getirildi.

Bir diğer önemli atama ise Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yapıldı. Bu göreve Genel Müdür Yardımcısı Abdulvahit Fidan atanırken Vakıflar Genel Müdürlüğü’nde de değişiklikler yaşandı. Hatay, Kastamonu, Samsun ve Trabzon Vakıflar Bölge Müdürleri görevden alınırken Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne Adem Bozkurt, Kastamonu Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne Halil Alper, Samsun Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne Hüseyin Uysal ve Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne ise Kastamonu İl Gençlik ve Spor Müdürü Reşat Asrak atandı.

Ayrıca Vakıflar Genel Müdürlüğü’nde Vakıflar Meclisi Üyeliklerine Adnan Er ve Mevlüt Çam atandı. Bu kararlar ile birlikte devletin önemli kurumlarında yapılan atamalar ve görevden almalar ülke genelinde yankı uyandırdı. Yeni atanan isimlerin kurumlara olan katkılarının nasıl olacağı ve değişikliklerin ne yönde etkileri olacağı merak konusu oldu. Kamuoyu bu tür atama kararlarını yakından takip ederken, devletin yönetime olan etkisinin nasıl şekilleneceği de önemli bir tartışma konusu haline geldi. Her bir atama kararının kurumlardaki çalışma düzenine ve stratejik planlara nasıl yansıyacağı da önümüzdeki günlerde daha net bir şekilde görülecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda Vergi Başmüfettişliğine Yeni Atama!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin