1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Hintli Turist İstanbul’da Rehin Alındı, Polis Operasyonla Kurtardı!

Hintli Turist İstanbul’da Rehin Alındı, Polis Operasyonla Kurtardı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hindistan’dan İstanbul’a 18 Nisan’da çalışmak için gelen Akhıl Krıshnan Radhakrıshnan, lokantada bulaşıkçı olarak çalışırken, arkadaşı aracılığıyla tanıştığı kişiler kendisini Edirne’ye davet etti. Edirne’ye gelerek emlak işi teklif edilen Radhakrıshnan, görüşme yapmak üzere iddiaya göre rehin alındı. Elleri ve ayakları bağlanan Radhakrıshnan’ın ailesi Hindistan’da bulunurken, rehin tutanlar 2 milyon Rupi (yaklaşık 775 bin TL) fidye talep etti.

Radhakrıshnan’ın ailesi, fidye için süre isteyerek durumu İstanbul’daki bir arkadaşlarına iletti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün bilgilendirilmesi üzerine Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Yapılan ortak çalışma sonucunda rehin tutulan Radhakrıshnan’ın bulunduğu ev tespit edildi ve operasyon düzenlendi.

Polis, gece yarısı operasyon düzenleyerek rehin tutulan Hintli vatandaşı kurtardı. Kaçmaya çalışan zanlılardan biri olay yerinde, diğerleri ise farklı noktalarda yakalandı. Yapılan aramalarda ruhsatsız silah, para ve kesici aletler ele geçirildi. Kurtarılan Radhakrıshnan, polise sarılarak sevinç gözyaşları döktü ve hemen ailesine durumu bildirdi.

Gözaltına alınan 3 şüphelinin Pakistan uyruklu olduğu belirlenirken, aynı zamanda evi kiraya veren bir kişi de ‘asayiş’ ve ‘narkotik’ suçlarından kaydı bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında ‘yağma’, ‘gasp’, ‘tehdit’, ‘kasten yaralama’, ‘kişiyi hürriyetinden alıkoyma’, ‘göçmen kaçakçılığı’ suçlarından soruşturma başlatıldı.

Radhakrıshnan’ın yaşadığı olay, yetkililer tarafından ciddi bir şekilde ele alınarak başarılı bir operasyonla sonuçlandı. Hintli gencin ailesi de fidye vermek zorunda kalmadan oğullarına kavuşmanın sevincini yaşadı. Olayın detayları incelendikçe şüpheliler hakkında daha fazla bilgi ve delil toplanarak adalete hesap sorulması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hintli Turist İstanbul’da Rehin Alındı, Polis Operasyonla Kurtardı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin