1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Hırsızlık Şüphelileri Kıyafet Değiştirerek Evleri Soydu

Hırsızlık Şüphelileri Kıyafet Değiştirerek Evleri Soydu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da 24 Temmuz Çarşamba günü, A.C.O.’nun evine kapı kilidini kırarak giren hırsızlık şüphelisi kadın, evdeki yaklaşık 5 milyon lira değerinde ziynet eşyalarını bavula koyarak çaldı. Polis ekipleri, olayla ilgili başlattıkları çalışmada şüphelilerin güvenlik kameraları tarafından görüntülendiğini belirledi.

Görüntülerde, şapka ve gözlük kullanarak kendilerini gizlemeye çalışan şüphelilerin, hırsızlık yaptıkları siteye girdikleri ve bir süre sonra ellerindeki bavulla evden ayrıldıkları görüldü. 10 Ağustos Cumartesi günü ise hırsızlık şüphelisi kadınlar, T.K.’ye ait eve girerek kol saati, 1500 dolar, 540 Euro ve bir miktar Türk lirası çalarak kaçtılar. Güvenlik kamerası görüntülerinde, hırsızlık şüphelilerinin farklı kıyafet ve aksesuarlarla kılık değiştirip evlere girdikleri görüldü.

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından kimlikleri tespit edilen şüphelilerin Yıldız E. (20) ile Nazar Ş. (19) olduğu belirlendi. 2 şüpheli kadın, Kartal’da düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen şüphelilerden Yıldız E.’nin daha önceden poliste 60, Nazar Ş.’nin ise 52 suç kaydı olduğu belirlendi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hırsızlık Şüphelileri Kıyafet Değiştirerek Evleri Soydu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin