1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Hollandalı Çift Türkiye’de Estetik Operasyon Mağduru Oldu

Hollandalı Çift Türkiye’de Estetik Operasyon Mağduru Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hollandalı çift, Jafari Mojtaba ve Somayeh Aboolhassani, 2 yıl önce Amsterdam’dan Bakırköy’deki bir tıp merkezine estetik operasyon için geldi. İddialara göre, Jafari Mojtaba saç ekimini, eşi Somayeh Aboolhasssani ise yüz gerdirme işlemini yaptırdı. Çifte toplam 7 bin euro karşılığında işlemler yapıldı. Ancak ilerleyen zamanlarda kadının görme bozukluğu yaşanırken adamın kafasında yaralar oluştu. Çift, operasyonun yapıldığı klinikle iletişime geçtiklerinde kendilerini oyaladıklarını ve ilgilenmediklerini iddia etti. Sonrasında Jafari Mojtaba ve Somayeh Aboolhassani Türkiye’ye gelerek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Avukat Funda Duran, müvekkillerinin mağduriyetinin giderilmesini temenni ettiklerini belirtti. Çiftin Türkiye’ye güvenerek estetik operasyonlar için geldiğini ve yanlış işleme maruz kaldıklarını söyledi. Duran, doktorlar ve diğer sorumlu kişiler hakkında işlemlerin başlatılacağını ifade etti.

Saç ekimi yaptıran Jafari Mojtaba, operasyon sonrası memnun kalmayarak şikayetlerini dile getirdiklerini ancak karşılanmadığını belirtti. Eşiyle birlikte geldiklerini ve çok para ödediklerini fakat bekledikleri sonucu alamadıklarını dile getirdi. Mojtaba, mahkemeye başvurduklarını ve şikayetçi olduklarını açıkladı.

Görme kaybı yaşadığını iddia eden Somayeh Aboolhassani, operasyondan sonra gözlerinin eskisi gibi göremediğini söyledi. Savcıya suç duyurusunda bulunmaya geldiklerini belirten Aboolhassani, en ağır cezayı almalarını talep ettiklerini ifade etti.

Operasyon için Türkiye’yi tercih etmelerinin sebebinin hem uygun fiyat hem de güvenilirlik olduğunu belirten Jafari Mojtaba, operasyon sonrası yaşadıkları sorunları detaylarıyla ifade etti. Hastanenin yaptığı yazılı açıklamada, hastaların şifa ile taburcu edildiği ve iddiaların asılsız olduğu belirtildi. Operasyonların başarılı olduğu ve herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığı vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hollandalı Çift Türkiye’de Estetik Operasyon Mağduru Oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin