1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. HSK Adli ve İdari Yargı 2024 Kararnamesi Açıklandı!

HSK Adli ve İdari Yargı 2024 Kararnamesi Açıklandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HSK, adli ve idari yargı için 2024 yılı ana kararnameyi açıkladı. Adli yargıdan 4 bin 9 hakim ve savcının görev yeri değişikliği talebi karara bağlandı.

HSK tarafından yapılan açıklamada, kararnamelerle ilgili çalışmaların 13 Haziran 2024 tarihinde tamamlandığı ve atanacak kişilerin durumunu kesinleştirmek için başvuruların 24 Haziran 2024 tarihine kadar yapılması gerektiği belirtildi.

Yeniden inceleme talebinde bulunanların fiziki dilekçe göndermesine gerek olmadığı ancak UYAP üzerinden başvurularını yapmaları gerektiği ifade edildi. Atanmayan kişilerin yeniden inceleme hakkı bulunmamaktadır.

Atama tebligatları 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren gönderilecek olup, ataması yapılanlara yeni görev yerlerinde başarılar dileyen HSK, kararnamelerin ülkemiz için hayırlı olmasını temenni etti.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, HSK’nın Adli ve İdari Yargı 2024 Yılı Ana Kararnamesi çalışmalarını tamamladıklarını duyurdu. Kararname, HSK internet sitesinde yayımlanacak ve atanan hakim ve savcılara adalet yolunda başarılar diledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
HSK Adli ve İdari Yargı 2024 Kararnamesi Açıklandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin