1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. HSK Müfettişi Bıçakla Saldırıya Uğradı! Adalet Bakanı Hastanede!

HSK Müfettişi Bıçakla Saldırıya Uğradı! Adalet Bakanı Hastanede!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) yemekhanesinde, Kurul Müfettişi Mehmet Aslan’a bıçaklı saldırı gerçekleşti. Saldırganın, yemekhanede görevli bir personel olduğu belirtildi. Müfettiş Aslan ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. 15 Nisan’da işe başladığı öğrenilen saldırgan ise gözaltına alındı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, tedavi görmekte olan Aslan’ın sağlık durumu hakkında bilgi almak üzere Bilkent Şehir Hastanesi’ni ziyaret etti. Hastaneden ayrılırken yaptığı açıklamada, Aslan’ın HSK’de hizmetli olarak çalışan bir kişinin ensesinden bıçaklı saldırısına uğradığını ve şu an yoğun bakımda olduğunu belirtti. Aslan’ın durumunun iyiye gittiğini, bilincinin yerinde olduğunu ve ailesinin yanında olduğunu aktardı. Doktorların tedavisi için çalıştığını ve yoğun bakım servisinde tedavisine devam edileceğini söyledi.

Tunç, olayla ilgili adli soruşturmanın devam ettiğini, saldırganın gözaltında olduğunu ve soruşturma ile Aslan’ın tedavisini takip edeceklerini dile getirdi. Saldırganın neden saldırdığı veya aralarında önceden bir husumet olup olmadığı konusunda herhangi bir bilgi açıklanmadı. Ancak HSK yemekhanesinde yaşanan bu olay, kurum içinde güvenlik önlemlerinin gözden geçirilmesine ve güvenlik tedbirlerinin artırılmasına neden olabilir. Adalet Bakanı Tunç’un, Aslan’ın ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek, saldırganın adalet önünde hesap vereceği sözünü vermesi, olayın ciddiyetini vurguluyor. Tedavinin başarılı olması ve Aslan’ın en kısa sürede sağlığına kavuşması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
HSK Müfettişi Bıçakla Saldırıya Uğradı! Adalet Bakanı Hastanede!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin