1. Haberler
  2. Ankara
  3. Hurdacılar Sitesi’nde Korkutan Yangın! Günün Işıkları Bilançoyu Ortaya Çıkardı

Hurdacılar Sitesi’nde Korkutan Yangın! Günün Işıkları Bilançoyu Ortaya Çıkardı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yangın, Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde bulunan Hurdacılar Sitesi’nde dün öğle saatlerinde meydana geldi. Yangının çevreye sıçramasıyla birlikte kuvvetli rüzgarın da etkisiyle büyümesi sonucu çevredeki iş yerlerinin güvenliği tehlikeye girdi. Yangının kontrol altına alınması ve çevredeki iş yerlerinin güvenliğinin sağlanması için gece boyunca çalışmalar devam etti. Günün ilk ışıklarıyla birlikte yangının bilançosu ortaya çıktı.

İvedikköy Mahallesi’nde, 3874’üncü Cadde’de bulunan geri dönüşüm firmasına ait açık alanda dün saat 14.30 sıralarında atık kağıt ve lastiklerin tutuşmasıyla yangın başladı. Rüzgarın etkisiyle hızla yayılan yangın, çevreye zarar vermeden kontrol altına alınmaya çalışıldı. Ekiplerin yangına müdahalesi sırasında havadan görüntüler de alındı.

Yangın bölgesine çok sayıda polis, jandarma, sağlık, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri de yangını söndürmek ve soğutma çalışmalarını sürdürmek için bölgede görev aldı. Ekipler, gece boyunca süren çalışmalarıyla yangının kontrol altına alınmasını ve çevredeki iş yerlerinin güvenliğinin sağlanmasını amaçladı.

Yangının çıkış nedeni henüz netlik kazanmazken, bölgedeki açık alanların atık depolama yeri olarak kullanılmasının yangının hızla yayılmasına neden olduğu belirtildi. Olay yerine gelen güvenlik ekipleri, çevre güvenliğini sağlamak ve yangının tekrar alevlenmemesi için çalışmalarını sürdürdü. Yangının kontrol altına alınmasıyla birlikte bölgeye gelen çevre temizlik ekipleri de atık maddelerin temizlenmesi için çalışmalarına başladı.

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, yangınla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ve olayın detaylarının netleştirilmeye çalışıldığını belirtti. Gelişmelerin takip edilmesi ve bölgedeki güvenliğin sağlanması için ekiplerin yoğun çaba harcadığı bildirildi. Yangının kontrol altına alınmasının ardından, bölge halkı da rahat bir nefes alırken, yangının çıktığı alanda inceleme ve temizlik çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hurdacılar Sitesi’nde Korkutan Yangın! Günün Işıkları Bilançoyu Ortaya Çıkardı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin