1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Hüsamettin Cindoruk’tan İmamoğlu yorumu: “Yolculuğu sınırlı değil, Türkiye’ye mal oldu!”

Hüsamettin Cindoruk’tan İmamoğlu yorumu: “Yolculuğu sınırlı değil, Türkiye’ye mal oldu!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Duayen siyasetçi Hüsamettin Cindoruk, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun halkla iyi diyalog kurduğunu ve siyaset yolculuğunu Süleyman Demirel’e benzeterek övdü. Cindoruk, Demirel’in ‘Barajlar Kralı’ olarak tanındığını, İmamoğlu’nun da ‘Metrolar Kralı’ olma yolunda ilerlediğini belirtti ve İstanbul’dan öteye Türkiye’ye mal olacak bir siyasi figür olarak gördüğünü ifade etti.

91 yaşında olmasına rağmen sağlığının iyi olduğunu vurgulayan Cindoruk, hafıza sağlığının yaş ilerledikçe önem kazandığını ancak kendisinin bu konuda bir sıkıntısı olmadığını dile getirdi. Kendisini ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu ile ilgili izlenimlerini paylaşırken genç siyasetçinin inandırıcı, samimi ve yapıcı bir yaklaşıma sahip olduğunu belirtti.

Cindoruk, İmamoğlu’nun Özgür Özel ile birlikte son seçimlerde cam tavanı kırdıklarını ve önemli başarılar elde ettiklerini ifade ederek, İmamoğlu’nun siyasi kariyerinde hızla ilerlediğini ve fark yarattığını gözlemledi. Halkla iyi iletişim kuran, doğru adımlar atan ve Türkiye genelinde de ses getiren İmamoğlu’nun İstanbul’u çoktan aştığını ve ileride daha büyük mevkilere yükseleceği öngörüsünde bulundu.

İstanbul’daki evinde İmamoğlu’nu ağırlayan Cindoruk, genç siyasetçiyi tebrik etti ve daha büyük başarılar diledi. İmamoğlu’nun ilerleyen dönemlerde Türk siyasetinde daha etkili ve önemli bir konuma geleceğine olan inancını ifade etti. Sosyal medyada paylaşılan buluşmanın ardından Cindoruk, İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanmasıyla birlikte gelecekte daha büyük ve önemli başarılara imza atacağına inandığını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hüsamettin Cindoruk’tan İmamoğlu yorumu: “Yolculuğu sınırlı değil, Türkiye’ye mal oldu!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin