1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Hüseyin Taşkıran Cinayeti: İlginç Gelişmeler!

Hüseyin Taşkıran Cinayeti: İlginç Gelişmeler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yüreğir ilçesinde bulunan 19 Mayıs Mahallesi’nde yaşayan bir kişi, iddialara göre Hüseyin Taşkıran’ı öldürmek istedi. Bu kişi, sohbetlerine katıldığı bölgede hoca olarak bilinen birinden fetva almak istedi. Ancak bu hoca, olumsuz yanıt verdi ve daha iyi düşünmesini tavsiye etti.

Fetva talebine olumsuz yanıt alan kişi, Hüseyin Taşkıran’ın akrabası olan bir kişiyi sokakta yaraladı. Bunun üzerine Taşkıran ailesinden üç kişi, saldırganı silahla yaraladı. İlerleyen günlerde Mustafa Demir de saldırıya maruz kaldı ve banyoda maskeli bir saldırgan tarafından öldürüldü. Ardından Hüseyin Taşkıran’ın ağabeyi de aynı şekilde silahla vurularak hayatını kaybetti.

Olayın ardından açılan dava kapsamında tutuklanan şüpheliler hakkında Adana 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘iştirak halinde kasten öldürme, ruhsatsız silah bulundurma, suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme’ suçlarından dava açıldı. İddianamede, suçun Mustafa Demir tarafından planlandığı ve diğer şüphelilerin yardım ettiği belirtildi.

Dava sürecinde tutuklu olan şahıslar suçlamaları reddederek beraatlerini talep ettiler. Diğer sanıklar da suçlamaları kabul etmediler. Mahkeme heyeti, tutuklu şahısların tutukluluk hallerinin devamına karar verirken, diğer şüphelilerin yakalanması için de karar aldı. Olayın aydınlatılması amacıyla banyoda keşif yapılmasına karar verildi.

Keşif esnasında olay yeri inceleme uzmanı bilirkişilerin hazır bulunmasına karar verildi ve duruşma eksikliklerin giderilmesi için ileri bir tarihe ertelendi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hüseyin Taşkıran Cinayeti: İlginç Gelişmeler!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin