1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Husumetli İki Grubun Çatışması Düğünü Kanlı Sonla Bitti: 1 Ölü, 2 Yaralı!

Husumetli İki Grubun Çatışması Düğünü Kanlı Sonla Bitti: 1 Ölü, 2 Yaralı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

30 Nisan 2023 tarihinde Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Barbaros Mahallesi’nde meydana gelen olayda, husumetli iki grup arasında silahlı çatışma yaşandı. Bu çatışmanın ortasında kalan Hasan ve Beşire Önder çifti, düğüne giderken olayla karşılaştı. Hasan Önder başından, eşi Beşire Önder ise vücuduna isabet eden kurşunlarla yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ancak Hasan Önder kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın ardından yakalanan ve tutuklanan şüpheliler arasında R.B., A.C., E.B., A.D., H.Ş., R.A., İ.B., İ.A. ve kaçan İ.Ş. bulunmaktadır. Soruşturma sonucunda 9 sanık hakkında ‘Kasten öldürme’, ‘Kasten öldürmeye teşebbüs’, ‘Mala zarar verme’, ‘Kadına karşı basit yaralama’ ve ‘Ruhsatsız silah bulundurma’ suçlarından iddianame hazırlandı.

İddianame, Adana 7.Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderildi ve yapılan incelemenin ardından kabul edildi. Savcı, sanıklar hakkında 2,5 yıldan müebbet hapse kadar değişen oranlarda hapis cezası talep etti. İddianamede, İ.B. ve H.Ş. arasındaki husumet ve gruplaşma detaylarına da yer verildi.

İ.B., R.B. ve A.C. ile H.Ş., İ.Ş. ve İ.A. arasında yaşanan silahlı çatışma sırasında sokaktan geçen Hasan Önder’in öldüğü, eşinin yaralandığı, H.Ş.’nin ise R.B.’yi yaraladığı belirtildi. Sanıklar suçlamaları kabul etmese de ilerleyen günlerde yargılanmaya başlayacaklardır.

Tüm bu yaşananlar Adana’da huzursuzluğa neden olmuş, olayın detayları toplumda endişeye yol açmıştır. İki grup arasında yaşanan çatışma neticesinde masum insanların da zarar görmesi, Adana’da güvenlik endişelerini artırmıştır. Konuyla ilgili yapılan soruşturma ve yargılama süreci merakla takip edilmektedir. Gözler, Adana 7.Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlayacak olan davaya çevrilmiştir. Umulur ki, adalet en kısa sürede yerini bulur ve benzer olaylar yaşanmadan toplumda huzur ve güven tekrar tesis edilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Husumetli İki Grubun Çatışması Düğünü Kanlı Sonla Bitti: 1 Ölü, 2 Yaralı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin