1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Hyundai Santa Fe, Kullanıcılar Arasında En Başarılı SUV Modeli Seçildi!

Hyundai Santa Fe, Kullanıcılar Arasında En Başarılı SUV Modeli Seçildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hyundai’nin yeni modeli Santa Fe, geçtiğimiz yıl tanıtıldı ve J.D. Power’ın müşteriler arasında yaptığı araştırmada en başarılı SUV modeli seçildi. Yeni Santa Fe, performans, kullanılabilirlik, genel tasarım, konfor ve sorunsuzluk gibi alanlarda üstün başarı göstererek zirveye ulaştı. Bu otomobil segmentindeki en yeni modellerden biri olarak dikkat çekiyor ve sürüş konforu ile kullanıcı memnuniyeti konusunda yüksek notlar aldı. Hyundai’nin tüm ürün gamında güçlü bir performans artışı yaşanırken, B-SUV segmentindeki KONA da kendi sınıfında ikinci sırayı aldı.

Yeni Santa Fe’nin iç mekanı geniş ve düz bir düzenleme ile tasarlandı. Geniş bagaj kapağı ve katlanabilir sıralardaki koltuklar, lider iç alan sağlıyor. Otomobilin dijital paneli ve bilgi-eğlence sistemi Panoramik Kavisli Ekranı ile sınıfının en iyi görünürlüğünü ve lüks tasarımını sunuyor. Santa Fe, Kore ve Kuzey Amerika’da farklı aktarma seçenekleriyle piyasaya sürüldü. Birinci seçenek olan 2,5 litrelik turbo motor, 281 PS güç ve 265 Nm tork sağlarken, ikinci seçenek olan 1,6 litrelik Turbo Hibrit motor 180 PS güç ve yine 265 Nm tork üretiyor. Avrupalı müşteriler için ise 1,6 litrelik Turbo Hibrit ve benzinli 1,6 litrelik Turbo Plug-in Hibrit motor seçenekleri sunuldu.

Bu başarıyla Hyundai otomobil markası olarak dördüncü sıraya yükselerek ana otomobil üreticileri arasında önemli bir konum elde etti. Sonuç olarak, Hyundai yeni Santa Fe modeli ile SUV segmentinde kullanıcıların beğenisini kazanmayı başardı ve performans açısından yüksek notlar aldı. Yeni Santa Fe’nin iç mekanı ve teknolojik özellikleri de göz dolduruyor ve farklı motor seçenekleri ile geniş bir müşteri kitlesine hitap ediyor. Hyundai, bu başarılarıyla global otomobil endüstrisinde kendine sağlam bir yer edinmeyi başardı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hyundai Santa Fe, Kullanıcılar Arasında En Başarılı SUV Modeli Seçildi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin