1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İBB İtfaiye Merkezi Açıldı: İmamoğlu Konuştu

İBB İtfaiye Merkezi Açıldı: İmamoğlu Konuştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İtfaiye Daire Başkanlığı, itfaiye erlerinin görevlerinde kullanmaları için alınan Temiz Hava Solunum Cihazları’nın (THSC) tanıtımı ve cihazların test ve bakımının yapılacağı merkezin açılışı Kağıthane’de gerçekleştirildi. Törene İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İBB İtfaiye Dairesi Başkanı Remzi Albayrak, itfaiye erleri, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve muhtarlar katıldı. Program, açılışı yapılan tesiste yürütülecek faaliyetlere ilişkin tanıtım filminin izletilmesiyle başladı. Konuşmaların ardından protokol üyeleri tesisin açılış kurdelesini kesti ve İmamoğlu ile beraberindekiler tesisi gezerek faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Törende konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açılışı yapılan merkezin, zor anlarda kahraman itfaiyecileri ve vatandaşları hayata bağlayacağını belirtti. Temiz Hava Solunum Cihazı Test ve Bakım Merkezi’nin itfaiye hizmetlerine kalite katacağını ve itfaiyecilerin cihazlarının testlerden geçtiğine emin olacaklarını söyledi.

İmamoğlu, halkçı ve kamucu karakterlerinin yansıması olarak böyle hizmetlerin belediye bünyesinde yapılmasının önemine değindi. Milletin parasını millete hizmet noktasında en doğru ve kaliteli hizmeti sunmaya odaklandıklarını ifade etti.

İBB Başkanı, itfaiye teşkilatının önemine vurgu yaparak vatandaşların bu tür kurumları gururla ve güvenle karşılaması gerektiğini belirtti.

Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un metro yatırımlarına ilişkin de konuşarak, bir metro hattının finansmanının bir imza ile elde edilebileceğini dile getirdi ve imza atılmamasının bedelini ödeyeceklerini ifade etti. Son olarak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin aldığı kararları ve hakları hatırlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İBB İtfaiye Merkezi Açıldı: İmamoğlu Konuştu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin