1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İBB Spor Kulübü Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na Damga Vuracak!

İBB Spor Kulübü Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na Damga Vuracak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2024 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları’nda Türkiye’yi temsil edecek 24 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Spor Kulübü sporcusu, İBB’nin Saraçhane’deki başkanlık binasında tanıtıldı. Sporcular, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından kamuoyuna tanıtıldı. Tanıtım toplantısında, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş, paralimpik okçuluk dalında Dünya ve Avrupa Şampiyonu Sadık Savaş ile tekvando dalında Dünya ve Avrupa Şampiyonu Merve Dinçel Kavurat konuşmalar yaptı.

İstanbul’un 2036 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları’na ev sahipliği yapma hedefine değinen İmamoğlu, İBB Spor Kulübü’nün faaliyetleri ve başarılarından bahsetti. İmamoğlu, sporculara ülkeyi en iyi şekilde temsil etmeleri ve olimpiyat ruhunu sergilemeleri konusunda başarılar diledi.

2036 olimpiyatlarına giden yolda İstanbul’un önemine vurgu yapan İmamoğlu, kentin olimpiyatlarıyla taçlanacağını ve bu sayede hem kent hem de ülkenin gururlanacağını belirtti. İmamoğlu, sporculara ülkeyi en iyi şekilde temsil etmeleri için güçlü, adil ve hoşgörülü olmaları gerektiğini ifade etti.

İmamoğlu, Türkiye’yi 2024 Paris Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları’nda temsil edecek sporculara madalya kazanma yolunda başarılar dileyerek, olimpiyata katılmanın dünyanın en önemli madalyası olduğunu vurguladı. Sporcuların ülkenin gücünü ve değerlerini temsil etmeleri gerektiğini belirtti.

Tekvandoda Dünya ve Avrupa Şampiyonu olan Merve Dinçel Kavurat, olimpiyatlara katılmanın hayalini kurduğunu ve ülkesini gururlandırmak istediğini belirtti. Paralimpik okçuluk dalında Dünya ve Avrupa Şampiyonu olan Sadık Savaş ise, sporculuğun kendisine büyük bir güç kattığını ifade etti.

İBB Spor Kulübü’nün başarılarına değinen Keleş, Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye’nin kazandığı kotalardan bahsetti. Güreş, tekvando, judo ve badmintonda 11 kota elde eden kulüp, birçok branşta Türkiye’yi temsil edecek. Paralimpik Oyunları’nda da 81 kota kazanan Türkiye’yi, İBB Spor Kulübü sporcuları temsil edecek.

Sonuç olarak, İBB Spor Kulübü’nün başarılı sporcuları, Türkiye’yi Paris 2024 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları’nda en iyi şekilde temsil etmek için büyük bir heyecan ve motivasyonla hazırlıklarını sürdürmektedir. Başkan İmamoğlu ve diğer yetkililer, sporculara desteklerini sunarken ülkenin gururunu en iyi şekilde taşıyacaklarına olan inançlarını vurgulamaktadırlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İBB Spor Kulübü Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na Damga Vuracak!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin