1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İBB’den İhale İptali: Sarıyer’deki Turizm Alanı İçin Tek Teklif Yetersiz Bulundu!

İBB’den İhale İptali: Sarıyer’deki Turizm Alanı İçin Tek Teklif Yetersiz Bulundu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer’de bulunan Haydar Aliyev Caddesi üzerinde yer alan ve Grand Tarabya Oteli’nin bitişiğinde bulunan 829 metrekarelik arazi, bir süre otel tarafından restoran olarak kullanılmış ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan bu arazi ihale yoluyla satışa çıkarılmıştı.

Araziye ‘Turizm Tesis Alanı’ imar planı bulunmakta ve 398 milyon 126 bin 400 lira muhammen bedel belirlenmişti. İhaleye katılmak isteyenlerden ise 11 milyon 943 bin 972 lira geçici teminat bedeli talep edilmişti.

Metrekaresi 480 bin lira olarak belirlenen arazi için, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda sabah saat 10.00’da ihale gerçekleştirildi. Kapalı teklif artırma usulüyle yapılan ihalede sadece bir isteklinin yer aldığı ve bu isteklinin 398 milyon 126 bin 400 liranın bir miktar üstünde teklif verdiği ancak teklifinin kabul edilmediği öğrenildi. Farklı bir isteklinin olmaması sebebiyle ihalenin iptal edildiği ve konunun İstanbul Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Dairesi Başkanlığı’nda tekrar değerlendirileceği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İBB’den İhale İptali: Sarıyer’deki Turizm Alanı İçin Tek Teklif Yetersiz Bulundu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin