1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İbrahim Hacıosmanoğlu TFF Başkanı Seçildi: Kılıçdaroğlu’dan Sert Tepki!

İbrahim Hacıosmanoğlu TFF Başkanı Seçildi: Kılıçdaroğlu’dan Sert Tepki!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Futbol Federasyonu’nun seçimli genel kurulu, Ankara’da gerçekleşti. Yoğun geçen seçim sonucunda İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Başkanlığına seçildi ve bu görevi 2027 yılına kadar sürdürecek. Seçimin ardından CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada iktidara eleştirilerde bulundu.

Kılıçdaroğlu, paylaşımında Türk futboluna adil bir başkanlık sunacak adayların baskılarla ve şantajlarla el çektirildiğini öne sürdü. Sarayın gölgesinin hala Türk futbolunun üzerinde olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, tek adam yönetimine karşı çıktı. Türk futbolunun mafya özentileri veya siyasi baskılarla şekillendirilemeyeceğini vurguladı.

CHP lideri, oligarşik yapının toplumu seçeneksiz bıraktığını ve bu yapıya karşı mücadelelerinin süreceğini ifade etti. Kılıçdaroğlu, Türk futbolunun kritik bir dönemden geçtiğini ve kurtların kuzu postuna büründüğü zor zamanları yaşadığımızı belirtti. Değişim ve adalet talebinde bulunan Kılıçdaroğlu, futbolun siyasi etkilerden uzak, adil ve şeffaf bir şekilde yönetilmesi gerektiğini vurguladı.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ise seçim sonrası yaptığı açıklamada, Türk futbolunu daha ileriye taşıyacaklarını ve adil bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini belirtti. Hacıosmanoğlu, futbolun siyasetten ve dış etkilerden bağımsız bir şekilde gelişmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Yeni dönemde futbolun her kesime eşit şekilde hizmet etmesi ve şeffaf bir şekilde yönetilmesi hedeflerini ön plana çıkardı.

Genel kurul sonrası Türk futbolunda önemli kararların alındığı bu süreçte, futbol camiası ve sporseverlerin beklentileri oldukça yüksek. Yapılacak olan reformlar ve değişimlerle Türk futbolunun daha rekabetçi, adil ve başarılı bir yapıya kavuşması bekleniyor. İbrahim Hacıosmanoğlu’nun TFF Başkanlığı döneminde, futbolun her alanında yapılacak olan yenilikler ve gelişmeler, Türk futbolunun geleceğini şekillendirecek önemli adımlar olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İbrahim Hacıosmanoğlu TFF Başkanı Seçildi: Kılıçdaroğlu’dan Sert Tepki!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin