1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. İbrahim Umut İnce, CHP Osmangazi İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Adaylık İçin Projelerini Açıkladı

İbrahim Umut İnce, CHP Osmangazi İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Adaylık İçin Projelerini Açıkladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İbrahim Umut İnce, 23 Şubat 2003 tarihinde Üsküdar’da doğdu ve Cumhuriyet Halk Partisi Osmangazi İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na adaylığını açıkladı. Geçmişte çeşitli görevlerde bulunmuş olan İnce, gençlik sorunlarına çözüm üretme konusundaki kararlılığını vurgulayarak Belediye başkanları ve milletvekilleri ile Osmangazili gençleri buluşturacak bir panel organize etme projesini anlattı. Ayrıca genç mahalle temsilcileri atanarak mahallelerin problemlerine odaklanacaklarının da altını çizdi.

İstanbul’da açılacak olan “Kariyer İstasyonu” projesi ise genç işsizliği sorununa çözüm olacak bir proje olarak tanıtıldı. Bu projede gençlerin eğitim ve yetkinlik durumları puanlanacak ve iş olanakları konusunda destek sağlanacak. Aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi’nin temel ilkelerini savunacaklarını ve gençleri bu doğrultuda örgütleyeceklerini belirterek gençlerin desteğini istedi.

İnce’nin konuşmasında öne çıkardığı bir diğer nokta ise Bursa’da kardeşlik köprüsü kurma hedefiydi. 20 yıldır süren AKP iktidarına karşı çıkarak gençlik için barış ve kardeşlik köprüsü kuracaklarını ve farklılıklara değil aynılıklara odaklanacaklarını dile getirdi. Gençlik enerjisine güvenerek siyaset üretmeyi, konuşmayı ve ideolojik fikirleri hayata geçirecek birikime sahip olduklarını ifade etti.

İnce, yüzyıllar boyunca farklı medeniyetlere ev sahipliği yapmış Bursa’da kardeşliğin köprüsünü kuracaklarını vurguladı. Nazım Hikmet’in dizeleri ile yola çıkan İnce, gençliği birleştirici bir güç olarak görerek nepotizm ve kayırmacı siyasete karşı çıkacaklarını belirtti. Sadece gençlerden destek beklediklerini ve şehre fayda sağlayacak enerjiye sahip olduklarını söyledi.

Sonuç olarak, İbrahim Umut İnce’nin Osmangazi İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na adaylığını açıkladığı konuşmasında gençlik sorunlarına çözüm üretme kararlılığını vurguladığı, işsizlik sorununa yönelik projelerini açıkladığı ve Bursa’da kardeşlik köprüsü kurma hedefini dillendirdiği görülmektedir. İnce, gençliği siyasetin merkezine koyarak farklılıklara değil aynılıklara odaklanmayı ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin temel ilkelerini savunmayı amaçladığını belirtmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İbrahim Umut İnce, CHP Osmangazi İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Adaylık İçin Projelerini Açıkladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin