1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. İbrahim Yumaklı Bayramını Kastamonu’da Geçirdi

İbrahim Yumaklı Bayramını Kastamonu’da Geçirdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kurban Bayramı’nı Kastamonu’da geçirmek üzere memleketine geldi. Kastamonu Valiliği’nde düzenlenen bayramlaşma programına katılan Bakan Yumaklı, Güldal Akşit Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan huzurevi sakinleriyle de bayramlaştı. AK Parti Kastamonu İl Başkanlığını da ziyaret eden Bakan Yumaklı, AK Parti il ve ilçe teşkilatlarıyla bir araya gelerek bayramlaştı.

Bakan Yumaklı, bayramlaştığı programda yaptığı konuşmada, bayramların önemli bir birlik değeri olduğunu vurguladı. Kurban Bayramı’nı kutladığı günlerde yaşanan üzücü olaylara da değinen Bakan Yumaklı, dünyada yaşanan zulmün önlenmesi gerektiğini ve Türkiye’nin bu konuda liderlik yapması gerektiğini belirtti. Katliamların genellikle savunmasız insanlara yönelik olduğunu ve bunun engellenmesi için dünya genelinde birlik olunması gerektiğini ifade etti.

Bakan Yumaklı, Türkiye’nin yüzyılın ideallerine sahip olduğunu ve bu idealleri her zaman canlı tutmak gerektiğini belirtti. Güçlü ve birlik içinde olmanın önemine değinen Bakan Yumaklı, Türkiye’nin ikinci yüzyılına birlikte ulaşacaklarına inandığını ifade etti. Millete hizmet yolunda olduklarını ve Cumhurbaşkanı’nın belirlediği hedeflere ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. AK Parti teşkilatlarının geçmişte olduğu gibi bugün de Türkiye’nin gelişimine katkı sağlayacağını dile getirdi.

Bakan Yumaklı’nın konuşmasının ardından AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Halil Uluay ve Fatma Serap Ekmekci ile il Başkanı Hasan Yağcıoğlu da bir konuşma yaparak bayramlarını kutladılar. Birlik ve beraberlik içinde Türkiye’nin daha güzel yarınlara ulaşacağını vurguladılar.

Bakan Yumaklı’nın Kastamonu ziyareti, bayramlaşma programı ve partililerle gerçekleştirdiği buluşma, Türkiye’nin birlik ve dayanışma ruhunu yansıttı. Bakanın yaptığı açıklamalar, Türkiye’nin dünya barışı ve adaleti için gösterdiği çabayı ön plana çıkardı. AK Parti teşkilatlarının bir araya gelerek bayramlaşması, parti içindeki dayanışmayı ve güç birliğini gösterdi. Türkiye’nin geleceğine olan güven ve inanç, Bakan Yumaklı’nın ve diğer parti temsilcilerinin konuşmalarıyla bir kez daha vurgulandı. Bu tür ziyaretler ve programlar, ülke genelindeki birlik ve beraberlik duygusunu artırarak Türkiye’nin hedeflerine ulaşmasına katkı sağlayacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İbrahim Yumaklı Bayramını Kastamonu’da Geçirdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin