1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. İçişleri Bakan Yardımcısı Keşan’da Vatandaşlara Seslendi – Dikkat Çekici Başlık

İçişleri Bakan Yardımcısı Keşan’da Vatandaşlara Seslendi – Dikkat Çekici Başlık

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakan Yardımcısı Turan, Keşan ilçesine ziyaret düzenledi ve AK Parti İlçe Başkanlığının Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde gerçekleşen mitinge katıldı. Program sırasında Turan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı telefonla arayarak mitinge katılan vatandaşlara seslendirdi. Erdoğan, Ramazan ayında bir araya gelmenin mutluluğunu vurgulayarak konuşmasına başladı.

Erdoğan, Edirne’nin bu dönem farklı bir hava aldığını belirtti ve Keşan’ın emin ellere teslim edildiğini ifade etti. İstanbul’da yaşanan süreçten sonra Keşan’ın Mustafa Bey’e teslim edilerek güvenli ellerde olduğunu söyleyen Erdoğan, Edirne’de de değişim rüzgarlarının estiğini dile getirdi. Edirne’de de Belediye Başkanını değiştirerek şehri ileriye taşımayı hedeflediklerini belirtti.

İçişleri Bakan Yardımcısı Turan ise Keşan ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirtti. Cumhur İttifakı’nın hizmet odaklı çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Turan, ülkenin kaderini yeniden inşa etmenin ve mega projelere imza atmanın önemine değindi. Seçimlere az bir süre kaldığını ve Roman vatandaşların her zaman devletlerinin yanında olduğunu söyledi. Turan, seçimler sona erdikten sonra dört yıl boyunca bir seçim olmayacağını vurgulayarak, Keşan’ı ileriye taşıyacaklarını ifade etti.

Turan, Keşan Belediye Başkanı Helvacıoğlu’nun başarılı hizmetlerine dikkat çekti ve altyapı sorunlarını çözen başkanın ustalık dönemine girdiğini belirtti. Ayrıca CHP İstanbul İl Başkanlığında çekilen ve sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntülerine de değinerek, paranın kaynağının bulunması gerektiğini ve bu konuda kamuoyuna bilgi verilmesi gerektiğini söyledi.

Programa AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, MHP Keşan İlçe Başkanı Adnan İnan, partililer ve vatandaşlar da katıldı. Bu birlik ve beraberlikle Keşan’ın daha ileriye taşınacağı ve gelişimine katkı sağlanacağı vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İçişleri Bakan Yardımcısı Keşan’da Vatandaşlara Seslendi – Dikkat Çekici Başlık
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin