1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İçişleri Bakanı: Atatürk ve Erdoğan’a yönelik hakaret gözaltı!

İçişleri Bakanı: Atatürk ve Erdoğan’a yönelik hakaret gözaltı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Ahmet Turgut da, Mülkiye Müfettişi olarak atandığını duyurdu. Turgut, Büyük Önder ve Cumhurbaşkanı’na hakaret içeren sözler sarf eden M.E. adlı şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı. – ANKARA Nişantaşı Gazetesi

İçişleri Bakanı tarafından yapılan açıklamada, Atatürk ve Erdoğan’a yapılan hakaretlerle ilgili soruşturmanın devam ettiği ve sorumluların adalet önüne çıkarılacağı belirtildi. Ayrıca, benzer olayların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınacağı vurgulandı.

İçişleri Bakanlığı’nın talimatıyla Mülkiye Müfettişi olarak atanan Ahmet Turgut’un, halkın haklarına saygı duyulması ve yasalara riayet edilmesi konusunda hassasiyetle hareket edeceği ifade edildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, hakarete yönelik suçlara karşı kararlı bir şekilde mücadele edeceği ve suçluları tespit edip adalet önüne çıkaracakları belirtildi.

M.E. adlı şüpheli, ifadesi alındıktan sonra adli makamlara sevk edileceği ve bu tür suçlara karışmanın ciddi sonuçları olacağı hatırlatıldı. İçişleri Bakanı, ülke genelinde huzur ve güvenliğin sağlanması için gereken her türlü tedbirin alınacağını ve suçluların cezalandırılacağını sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İçişleri Bakanı: Atatürk ve Erdoğan’a yönelik hakaret gözaltı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin