1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İçişleri Bakanı: Çember Operasyonuyla 4.466 Kişi Yakalandı!

İçişleri Bakanı: Çember Operasyonuyla 4.466 Kişi Yakalandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı sosyal medya platformu üzerinden yaptığı paylaşımda, Çember operasyonlarıyla ilgili detayları duyurdu. Bakan, operasyonların sonucunda toplamda 4466 kişinin yakalandığını açıkladı. Operasyonlar hakkında detaylar şu şekilde:

Son 5 günde 81 ilde “Aranan Şahıslara Yönelik” olarak düzenlenen “ÇEMBER-19” operasyonlarında arama kaydı bulunan 4.466 firari şahıs yakalandı. Bakan, halkın bu konuda bilgilendirilmesinin önemli olduğunu belirtti ve firari suçluların sokaklarda dolaşmasına izin vermeyeceklerini vurguladı.

Yakalanan şahısların arandığı sürelere göre dağılımı şu şekilde: 0-5 yıl aranmakta olan 4.436 şahıs, 5-10 yıl aranmakta olan 19 şahıs ve 10 yıl ve üzeri aranmakta olan 11 şahıs operasyonlarla yakalandı.

Yakalanan şahısların arandığı suçlara göre dağılımı ise şu şekilde: Hırsızlık, dolandırıcılık, yağma, adam öldürme, cinsel suçlar, terör suçları, narkotik suçlar ve KOM (Kaçakçılık, Organize) gibi suçlardan aranan toplam 4.466 şahıs adalete teslim edildi.

Operasyonlar kapsamında il jandarma komutanlıkları, il emniyet müdürlükleri ve sahil güvenlik komutanlığının koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyonlarda arama kaydı bulunan şahıslar, yol kontrolünde, ev ve iş yeri baskınlarında ve kimlik kontrollerinde yakalandı.

Operasyonları yöneten valiler, kaymakamlar, il jandarma komutanları, il emniyet müdürleri, sahil güvenliği ve operasyonlara katılan polis ve jandarmalar tebrik edildi. Bakan, milletin dualarının operasyonlara katılanların yanında olduğunu belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İçişleri Bakanı: Çember Operasyonuyla 4.466 Kişi Yakalandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin