1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İçişleri Bakanı: Hırsızlık Suçlarında Yüzde 47 Düşüş

İçişleri Bakanı: Hırsızlık Suçlarında Yüzde 47 Düşüş

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı, hırsızlık suçlarında yüzde 47’lik bir düşüş olduğunu belirtti ve Yozgat’a ziyaret gerçekleştirdi. Cemil Çiçek Personel Eğitim Merkezi’nde düzenlenen Güvenlik Toplantısı’na katılan Bakan Yerlikaya, Türkiye’nin huzur dolu bir yüzyıl yaşayacağını vurguladı. İçişleri Bakanlığı olarak huzur, güvenlik ve esenlik konularında gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Bakan Yerlikaya, suç işlenmesini önlemek gibi değişmeyen görevlerinin olduğunu belirterek, evden hırsızlık, motosiklet hırsızlığı, oto hırsızlığı, iş yeri ve kurum hırsızlıklarında yüzde 47’lik suç oranı düşüşü yaşandığını açıkladı. Uyuşturucu ile mücadelede ise 123 bin kişinin cezaevinde olduğunu ifade etti.

Göçmen kaçakçılığı organizatörlerine karşı mücadelelerinin devam ettiğini belirten Bakan Yerlikaya, tutuklama ve adli kontrol rakamlarının arttığını dile getirdi. Devriye sayılarını artırma çalışmalarının devam ettiğini ve araçlar ile personel sayısının iyileştirildiğini söyledi. Yozgat’ta önleyici trafik ve devriye sayılarının artırıldığını duyurdu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İçişleri Bakanı: Hırsızlık Suçlarında Yüzde 47 Düşüş
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin