1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İçişleri Bakanı Yerlikaya: Kırmızı Kategoride Aranan Terörist Etkisiz Hale Getirildi!

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Kırmızı Kategoride Aranan Terörist Etkisiz Hale Getirildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Ağrı’nın Doğubayazıt kırsalında gerçekleştirilen “Gürz-7” operasyonunda kırmızı kategoride aranan terörist Seyran Çomak, etkisiz hale getirildi. Bakan Yerlikaya, operasyonun detaylarını sosyal medya hesabından paylaştı ve teröristlerle mücadelede kararlı olduklarını vurguladı.

Operasyon, Jandarma Genel Komutanlığı İstihbarat Başkanlığı ile TEM Daire Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirildi. Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi kırsalında Jandarma Özel Harekat (JÖH), Jandarma Komando ve güvenlik korucusu timlerinin katılımıyla başlatılan “Gürz 7” operasyonunda terörist etkisiz hale getirildi.

Yerlikaya, operasyonda kırmızı kategoride aranan teröristin, 29 şehit verilen 16 eylemin talimatını verdiğini ve bu eylemlere bizzat katıldığını belirtti. Terörist, sözde Serhat Eyalet Komutanı ve YJA-STAR sorumlusu olarak biliniyordu. Yerlikaya, teröristin 2016 ile 2021 yılları arasında verilen talimatlar sonucunda 29 kişinin şehit edildiğini ve 74 kişinin yaralandığını açıkladı.

Bu başarılı operasyonun terörle mücadeledeki kararlılık hakkında önemli bir adım olduğu belirtildi. Yerlikaya, terörle mücadelede halkın güvenliğini sağlamak için kararlı bir şekilde devam edeceklerini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İçişleri Bakanı Yerlikaya: Kırmızı Kategoride Aranan Terörist Etkisiz Hale Getirildi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin