1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. İçişleri Bakanı Yerlikaya: “Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz Çok Başarılı Çalışmalar Yaptı”

İçişleri Bakanı Yerlikaya: “Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz Çok Başarılı Çalışmalar Yaptı”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Silivri’de yeni yapılan Hükümet Konağı binasının açılış töreninde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı konuşmada, Silivri Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın adayı olan Volkan Yılmaz’ın başarılı çalışmalar yaptığını belirtti. Yerlikaya, Belediye Başkanı seçilecek kişinin kapsayıcı ve kucaklayıcı olması gerektiğini vurguladı.

Yerlikaya, seçim sürecinin huzur ve güven ortamında geçmesi için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, İçişleri Bakanlığı olarak ülkenin huzurunu sağlamanın en önemli görevleri arasında olduğunu ifade etti. Terör örgütleriyle kararlılıkla mücadele ettiklerini ve ülkenin birliği beraberliği için gece gündüz çalıştıklarını dile getirdi. Ayrıca, asayiş olaylarının azaltılması için sürekli bir yarış içinde olduklarını ve hırsızlık oranlarının düşürülmesi için çalıştıklarını belirtti.

Bakan Yerlikaya, Cumhur İttifakı olarak parlamentoda güçlü bir varlıkları olduğunu ve idealist bir ortaklık içinde olduklarını vurguladı. Devletin, milletin ve medeniyet değerlerinin korunması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Programa, TBMM Başkanvekili Celal Adan, İstanbul Valisi Davut Gül ve diğer siyasi parti temsilcileri ile vatandaşların katıldığı belirtildi.

Açılışın ardından Bakan Yerlikaya, Silivri Uğur Mumcu Meydanı’nda esnafı ziyaret etti. Silivri’deki törende konuşan Yerlikaya, seçim sürecinin başarılı bir şekilde ilerlemesi için ellerinden geleni yapacaklarını ve ülkenin huzur ve güvenliğini sağlamanın en önemli görevleri arasında olduğunu ifade etti. Silivri Belediye Başkan adayı Volkan Yılmaz’ın yaptığı çalışmaları takdirle karşıladıklarını ve emanet edilecek kişinin halkı kapsayıcı bir şekilde temsil etmesi gerektiğini belirtti.

Silivri’deki Hükümet Konağı binası açılış törenine İçişleri Bakanı Yerlikaya’nın yanı sıra TBMM Başkanvekili Celal Adan, İstanbul Valisi Davut Gül ve diğer siyasi parti temsilcileri ile vatandaşların da katıldığı kaydedildi. Yerlikaya, hırsızlık oranlarının azaltılması için gece gündüz çalıştıklarını ve ülkenin huzurunu sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Cumhur İttifakı olarak parlamentoda güçlü bir varlıkları olduğunu ve idealist bir ortaklık içinde olduklarını dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İçişleri Bakanı Yerlikaya: “Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz Çok Başarılı Çalışmalar Yaptı”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin