1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İçişleri Bakanı Yerlikaya’dan ÇEMBER-23 Operasyonunda Yakalanan 4139 Kişi!

İçişleri Bakanı Yerlikaya’dan ÇEMBER-23 Operasyonunda Yakalanan 4139 Kişi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Yerlikaya tarafından yapılan açıklamada, Türkiye genelinde gerçekleştirilen ‘ÇEMBER-23’ operasyonlarında hapis cezasına çarptırılmış ve yakalanması istenen şahıslara yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirildiği belirtildi. Toplamda 4139 kişinin operasyonlar sonucunda yakalandığı ifade edildi.

Yapılan açıklamada, hapis cezası almış ve yakalanması istenen şahısların sayısının her geçen gün azaldığı vurgulandı. Hiç kimsenin huzuru kaçırmasına izin verilmeyeceği belirtilerek, operasyonların devam edeceği ifade edildi. Ayrıca, operasyonlar sonucunda farklı sürelerle aranan şahısların yakalanma durumları da paylaşıldı. Buna göre, 0-5 yıl aranmakta olan 4060 şahıs, 5-10 yıl aranmakta olan 51 şahıs ve 10 yıl ve üzeri aranmakta olan 28 şahısın yakalandığı bilgisi verildi.

Operasyonların amacı, toplum düzenini bozmak isteyen ve hukuk kurallarını çiğnemiş kişilerin adalet önüne çıkarılarak cezalandırılmasını sağlamak olduğu belirtildi. Hapis cezasına çarptırılan ve kaçak durumda olan kişilerin adalete teslim edilerek hak ettikleri cezaları almaları sağlanmaya çalışılmaktadır.

Operasyonlar kapsamında, emniyet güçlerinin titiz çalışmaları sonucunda binlerce kaçak kişinin yakalanması, halkın güvenliği açısından büyük önem taşımaktadır. Bu tür operasyonlarla suçluların caydırılması ve toplum düzeninin korunması hedeflenmektedir.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, halkın güvenliği ve huzuru için yürütülen operasyonlara destek çağrısında bulunarak, herkesin güvenli bir yaşam sürdürebilmesi için emniyet güçlerine gereken desteğin verilmesi gerektiğini vurguladı. Operasyonların devam edeceği ve kaçak kişilerin adalete hesap vermesinin sağlanacağı belirtildi. Son olarak, toplum düzeninin korunması ve suç işleyenlerin cezalandırılmasının devam edeceği ifade edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İçişleri Bakanı Yerlikaya’dan ÇEMBER-23 Operasyonunda Yakalanan 4139 Kişi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin