1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İçişleri Bakanından Çarpıcı Açıklama: 5 Terörist Etkisiz Hale Getirildi!

İçişleri Bakanından Çarpıcı Açıklama: 5 Terörist Etkisiz Hale Getirildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Doğubayazıt ilçesi kırsalında ve Hasankeyf ilçesi Palamut Köyü kırsalında gerçekleştirilen ‘Bozdoğan-43’ operasyonlarında 1’i kırmızı, 3’ü turuncu kategoride yer alan toplam 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini kamuoyuyla paylaştı. Operasyon sırasında Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yapılan açıklamada teröristlerin etkisiz hale getirilmesiyle ilgili detayları paylaştı. Operasyonun Doğubayazıt ilçesi kırsalında ve Hasankeyf ilçesi Palamut Köyü kırsalında gerçekleştirildiği belirtildi.

Açıklamada, ‘Bozdoğan-43’ operasyonunun Ağrı ili Doğubayazıt ilçesi kırsalında ve Batman ili Hasankeyf ilçesi Palamut Köyü kırsalında gerçekleştirildiği vurgulandı. Toplamda 5 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda, 1’i kırmızı, 3’ü turuncu kategoride yer alan teröristlerin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Operasyona ilişkin yapılan açıklamada, teröristlerin Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensubu oldukları bilgisi verildi.

Bakan Yerlikaya, operasyonda görev alan kahraman askerlerin cesaretini ve kararlılığını vurgulayarak, teröristlerin dağlarda, geçitlerde ve ovalarda kovalandığını belirtti. Hainlerle mücadelede Türk Silahlı Kuvvetlerinin kararlılığından bahseden Yerlikaya, terör örgütleriyle mücadelede son derece kararlı olduklarını ve vatandaşların huzur ve güvenliği için çalışmaların aralıksız devam edeceğini ifade etti.

Operasyonun başarısıyla beraber terör örgütlerine karşı verilen mücadelede Türk Silahlı Kuvvetlerinin kararlı duruşu ve devletin güvenlik güçlerinin koordineli çalışması öne çıktı. Teröristlerin etkisiz hale getirilmesiyle birlikte bölgedeki huzur ve güvenliğin sağlanması adına yapılan operasyonların devam edeceği dile getirildi. Bakan Yerlikaya, terörle mücadelede devletin ve güvenlik güçlerinin vatandaşların can ve mal güvenliğini her şeyin üstünde tuttuğunu belirterek, terör örgütlerine karşı kararlı mücadelenin devam edeceğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İçişleri Bakanından Çarpıcı Açıklama: 5 Terörist Etkisiz Hale Getirildi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin