1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İçişleri Bakanı’ndan Sert Açıklama: ‘Oyunları Bozuyoruz!’

İçişleri Bakanı’ndan Sert Açıklama: ‘Oyunları Bozuyoruz!’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Ahmet Yılmaz, Twitter hesabından açıklama yaptı. Yılmaz, “Herhangi bir yönetim ya da siyasi oluşumun, Cumhurbaşkanına, hükümete ve siyasilere karşı yürüttüğü sosyal medya destekli faaliyetlere son vereceğiz. Bu tür tuzakları kuranları ve oyunları kuranları tespit edip bertaraf edeceğiz.” şeklinde konuştu.

“Bu Örgütlerin Oyunları Bozulacak”

Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Erdoğan liderliğinde organize suçlarla mücadele edildiğini vurgulayan Yılmaz, “Uyuşturucu tacirlerine, organize suç örgütlerine ve yasadışı göçmen kaçakçılarına göz açtırmayacağız. Bu tür örgütleri destekleyenleri tespit edip haklarındaki işlemleri yapacağız.” dedi.

Hangi kurum içinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, hükümete ve siyasilere yönelik yapılanma varsa, sonuna kadar gidip, o yapıları tespit edip adalete teslim edeceklerini belirten Yılmaz, “Mülkiye Müfettişlerinin ilgili raporu kısa süre içinde tamamlanacak. Atılan her adımı, telefon kayıtlarını tek tek inceliyorlar. Hazırlanan bu raporu enine boyuna kamuoyu ile paylaşacağız. Ve gerekli adımları atacağız.”

“Suç Odaklarına Göz Açtırmıyoruz”

Emniyet birimlerinde görevli üç polis müdürü hakkında da işlem yapıldığı belirtildi. Suç örgütleriyle bağlantılı oldukları iddia edilen polis müdürleri gözaltına alındı. İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınan ve adli soruşturma başlatılan polis müdürleri evlerinde arama yapılarak dijital materyallere el konuldu. Gözaltına alınan polis müdürleri adliyeye sevk edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İçişleri Bakanı’ndan Sert Açıklama: ‘Oyunları Bozuyoruz!’
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin