1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. İçişleri Bakanlığı’ndan Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne Kumpas İddiaları!

İçişleri Bakanlığı’ndan Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne Kumpas İddiaları!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanlığı, suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı’nın görevlerinden uzaklaştırıldığını açıkladı.

Bu gelişme, üst düzey Emniyet yetkililerinin suç örgütleriyle ilişkilerine dair iddiaları gündeme getirdi. Turkuvaz Medya’ya bağlı Sabah gazetesinin haber koordinatörü Abdurrahman Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Şubeden sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Çelik, Organize Şube Müdürü Kerem Gökay Öner ile Şube Müdür Yardımcısı Şevket Demircan açığa alındı. Peki bu emniyet müdürleri neden AK Partili Bakanlara kumpas kurmak istedi? Üç emniyet müdürü, neden durup dururken AK Parti’ye kumpas kurma kararı aldı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, eski Adalet Bakanları Bekir Bozdağ, Abdülhamit Gül, AK Parti Milletvekili Mücahit Arslan ve İşadamı Sadık Soylu’yu soruşturmaya neden dahil etmek istediler?

Şimşek, bu durumu “17-25 Aralık benzeri bir emniyet kumpası” olarak nitelendirdi ve “İçişleri Bakanlığı, derhal tüm sorumluları hızlıca tespit edip görevden almalı! AK Partili bakanlara kurulmak istenen bu kumpasın ana hedefi Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Uyanın artık! Ankara’nın göbeğinde devlete yine operasyon çekiliyor…” şeklinde yazdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İçişleri Bakanlığı’ndan Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne Kumpas İddiaları!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin