1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İDDİALI KIZ ÇOCUKLARI KÖPEĞİ ÖLDÜRDÜ

İDDİALI KIZ ÇOCUKLARI KÖPEĞİ ÖLDÜRDÜ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkez Mezitli ilçesi Merkez Mahallesi’nde bulunan bir cep telefonu dükkanında yaşanan olayda, iddiaya göre iki kız çocuğu dükkanın önünden geçerken kapıda bulunan pomeranian cinsi köpeği sevmeye başladı. Bir kız çocuğu köpeği kucağına alarak sevmeye devam etti. Kızlar bir süre sonra köpeği kapının önüne bırakıp el sallayarak dükkandan uzaklaştı.

Dükkandaki bir müşteriyle ilgilenen iş yeri sahibi Şahin Akat, köpeğinin hareketsiz halde yattığını fark ederek veterinere götürdü. Veteriner köpeğin öldüğünü belirtince Akat, polise başvurarak kız çocukları hakkında şikayetçi oldu. Şikayet üzerine Tarım ve Orman Bakanlığına kayıtlı ve 45 bin TL değerinde olan köpeğe otopsi yapılacağı öğrenildi.

Akat, polisin talebi üzerine köpeğini mezarından çıkararak otopsi için polis ekiplerine teslim etti. Kız çocukları ifade verdikten sonra serbest bırakıldı. Güvenlik kameraları ise köpeğin öldüğü anları kaydetti. Bu görüntülerde kız çocuklarının köpeği sevmesi ve sonra yere düşürmesi yer alıyor. Ardından iş yeri sahibi Akat’ın köpeğinin hareketsiz halde yattığını fark edip veteriner kontrolüne götürdüğü anlar da bulunmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İDDİALI KIZ ÇOCUKLARI KÖPEĞİ ÖLDÜRDÜ
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin