1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. İETT Otobüsü İstanbul Ümraniye’de İşyerine Daldı: Şans Eseri Can Kaybı Yok!

İETT Otobüsü İstanbul Ümraniye’de İşyerine Daldı: Şans Eseri Can Kaybı Yok!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Ümraniye’de meydana gelen trafik kazasında İETT otobüsü büyük bir faciadan dönüldü. Hoca Nasrettin Caddesi üzerinde seyir halinde olan 34 HO 2881 plakalı otobüs sürücüsü kontrolü kaybederek kaldırıma çıktı. Otobüs önce kaldırımda bulunan bir yol tabelasını ve ağaçları devirdi, ardından işyeri tentesine çarparak içeri girdi. Neyse ki kazada ölen veya yaralanan olmadı.

Kazanın meydana geldiği saat 14.30 sularıydı ve o sırada otobüs Kadıköy istikametinde seyir halindeydi. Otobüsün içerisinde yolcu bulunmuyordu, bu sayede büyük bir faciadan kurtulunmuş oldu. Otobüs çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı ve trafik ekipleri tarafından gerekli işlemler yapıldı.

Yaşanan kaza sonucunda iş yerinde maddi hasar meydana geldi. İş yerinin tellerine takılan otobüs, güçlükle durabilmiş ve daha büyük bir kaza oluşmadan durdurulmuştu. Durumu fark eden çevredekiler hemen yardıma koştu ve olası can kayıplarının önüne geçildi.

Kazanın şans eseri can kaybı yaşanmadan atlatılması, çevredeki insanlarda şükran ve sevinç yarattı. Trafik kazalarının her zaman büyük bir tehlike oluşturduğu düşünülürse, bu durumun bir kez daha ne kadar şanslı bir kurtuluş olduğu anlaşılmaktadır. İETT otobüsü sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu meydana gelen kazanın sebepleri araştırılmaya devam ederken, kazadan etkilenen iş yerinin de en kısa sürede onarılarak hizmete devam etmesi planlanmaktadır.

Sonuç olarak, Ümraniye’de meydana gelen trafik kazasında büyük bir faciadan dönüldü ve herkesin kurtulması sevindirici bir durum oldu. Kazanın sebepleri üzerinde detaylı incelemeler yapılırken, kazadan etkilenen iş yerinin en kısa sürede onarılması planlanmaktadır. Trafik kazalarının önlenmesi için sürücülerin daha dikkatli olması ve trafik kurallarına uyması büyük bir önem taşımaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İETT Otobüsü İstanbul Ümraniye’de İşyerine Daldı: Şans Eseri Can Kaybı Yok!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin