1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İHA’larla Orman Yangınlarıyla Mücadele!

İHA’larla Orman Yangınlarıyla Mücadele!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı’nın başkanlığında gerçekleştirilen Kabine toplantısı sona erdi. Toplantı, 2 saat 40 dakika sürdü ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde basına kapalı olarak gerçekleşti. Erdoğan, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, ülkenin dört bir yanındaki vatandaşlara selamlarını ileterek yeni kabine üyelerini tebrik etti. Mevcut bakanların çalışmalarından memnuniyetini dile getiren Erdoğan, bayram tatilinin 9 gün olmasının vatandaşların seyahatleri üzerinde olumlu bir etkisi olduğunu belirtti. Ayrıca, askerlerimize vatanın bekası için minnet duygularını ifade etti.

Bayram tatili sırasında yaşanan orman yangınlarıyla ilgili olarak üzüntüsünü dile getiren Cumhurbaşkanı, Diyarbakır-Mardin yangınında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diledi. Orman yangınlarıyla etkin mücadele için gereken adımların atıldığını belirten Erdoğan, İHA’larla yangınları izleme konusunda da teknolojik imkanlarının kullanıldığını ve bu alanda ileri bir konumda olduklarını vurguladı.

Tarım ve ormancılık alanında yapılan çalışmalara da değinen Erdoğan, tarımın ciddi ve stratejik bir sektör olduğunu vurgulayarak tarımda yapılan destek ödemelerini paylaştı. Ayrıca, yeni kabine üyelerinin ilk toplantıya katılmasından da bahsederek, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun kabine toplantısına katıldığını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İHA’larla Orman Yangınlarıyla Mücadele!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin