1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Ikitelli’de Kuyumcu Soygunu: Polis Geliyor Diyen Kuyumcuyu Panikleten Soygun Anı Kamerada!

Ikitelli’de Kuyumcu Soygunu: Polis Geliyor Diyen Kuyumcuyu Panikleten Soygun Anı Kamerada!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İkitelli’de bulunan bir kuyumcu dükkanında meydana gelen olayda, 09 Mart günü öğle saatlerinde Kuyumcu B.K, tek başına dükkanında çalışırken yüzleri maskeli silahlı 2 kişi tarafından soyuldu. Soygun esnasında kuyumcuya silah doğrultan soyguncular, poşete doldurması için altınları istediler. Kuyumcu B.K, 250 bin TL değerinde 9 adet 14 ve 22 ayardan bileziği poşete koyduktan sonra ‘Polis geliyor’ demesi üzerine panikleyen soyguncular, havaya ateş ederek kaçtılar.

Olayın ardından polis ekipleri olay yerine intikal etti. Yapılan incelemelerde 6 adet boş kovan ve park halindeki bir araca isabet eden mermiler bulundu. Güvenlik kameralarının incelenmesi sonucunda soygun anları kaydedildi ve 2 soyguncunun kimliği tespit edildi. Deneyimli polisler, 11 Mart’ta soyguncuların olabileceği adresleri belirledi ve şüphelilerin peşine düştü.

Kovalamaca sonucunda yakalanan Selim B. ve Ferhat B. adlı iki soyguncu kardeş, üzerlerinde bulunan 5 bin 495 TL para ve 2 adet ruhsatsız tabanca ile birlikte polis merkezine götürüldü. İki soyguncu, yapılan sorgulamanın ardından mahkemeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Soygun olayı, güvenlik kameraları sayesinde aydınlatıldı ve polis ekiplerinin hızlı çalışması sonucunda suçlular yakalandı. Kuyumcu B.K’nın cesurca alarm vermesi, soyguncuların panikleyerek kaçmasına sebep oldu. Olay yerinde bulunan boş kovanlar ve park halindeki araca isabet eden mermiler, polis ekiplerine delil sunarak soruşturmanın ilerlemesine katkı sağladı.

Selim B. ve Ferhat B. adlı soyguncu kardeşlerin tutuklanmasıyla birlikte, bölgedeki halkın güvenliği sağlanmış oldu. Polis ekipleri, olayı detaylı bir şekilde inceleyerek suçluların yakalanmasını sağladı. Soygun olayının aydınlatılması ve suçluların cezalandırılması, bölgedeki huzur ve güvenliğin korunması adına önemli bir adım oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ikitelli’de Kuyumcu Soygunu: Polis Geliyor Diyen Kuyumcuyu Panikleten Soygun Anı Kamerada!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin