1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli teknisyen, eşini ve oğlunu vurarak intihar etti!

İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli teknisyen, eşini ve oğlunu vurarak intihar etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, 100’üncü Yıl Mahallesi Cevat Kurtuluş Sokak’taki Gür Apartmanı’nda gece yarısı meydana geldi. İl Emniyet Müdürlüğü’nde teknisyen yardımcısı olarak görev yapan Şenol Şirin ile eşi Duygu Şirin arasında belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Şirin, önce eşi Duygu’yu ardından oğlu Ali Emre’yi tabanca ile vurup intihar etti.

Silah seslerini duyan komşular, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. Polis ve sağlık ekipleri, adrese yönlendirildi. Çilingir yardımıyla kapısı açılan evde, Şirin çiftiyle oğullarının cansız bedenleri bulundu. Olayın ardından, Duygu ve Ali Emre’nin cenazeleri, Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi’nde otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Cenazeler, Malkara ilçesinin kırsal Deveci Mahallesi’ne götürüldü.

Mahalle camisinde kılınan cenaze namazına Duygu Şirin’in annesi Fatma, babası İsmail Ak, yakınları ve mahalleli katıldı. Cenaze namazının ardından anne ve oğul, mahalle mezarlığında defnedildi. Şenol Şirin’in cenazesinin ise ilçe merkezinde defnedileceği belirtildi. Bu trajik olay, mahalle sakinleri arasında büyük şok ve üzüntü yarattı.

Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Şirin ailesiyle ilgili daha önce benzeri bir olay yaşanıp yaşanmadığı ve Şenol Şirin’in psikolojik durumu üzerinde durulmaya başlandı. Komşular, ailenin son dönemde normalin dışında davrandığını ve aralarında sık sık tartışma yaşandığını ifade etti. Olayın net bir nedeninin henüz belirlenememesi, olayın şokunu daha da derinleştirdi. Sokak, aile dramaının ardından büyük bir hüzne gömüldü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli teknisyen, eşini ve oğlunu vurarak intihar etti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin